Hirdetés

Hirdetés

Indul a Cívishír receptmustrája! Lássuk az ajándékokat!

civishir.hu

2011.11.15. 18:53

Indul a Cívishír receptmustrája! Lássuk az ajándékokat!
Ez is remekmű (A kép illusztráció)

Debrecen – December 20-ig várjuk konyhai ünnepi kalandjaik rövid leírását. Ne tökéletesség, hanem ötlet és elszántság kerüljön a fazékba, a tepsibe! Profik tehát kíméljenek! +Ajándékok!

Hirdetés

Hirdetés

Konyhakalandorok, figyelem! Ide süss! címmel karácsonyi receptszemlét rendezünk. Nem verseny! Értékes ajándékokat nem a legjobbak, hanem a beküldők között sorsolunk közvetlenül karácsony előtt. Odaégett? Füstölt? Leragadt? Összeesett? Nem baj! Élményeket várunk a főzőlap és a sütőpapír mellől, nem gasztronómiai műremekeket.

Ha van kedvenc karácsonyi receptje – akár hosszú évek alatt jól bejáratott, akár egészen különleges, ossza meg a Cívishír olvasóival. A körítést se hagyják le: milyen körülmények között készült el? Ki evett belőle? Hogy ízlett? Fontos: virtuálisan sem vigyázzban ülős, selyemblúzos lakomát rendezünk, így az alapanyagok átlagos ára lehetőleg ne haladja meg a 2 ezer forintot.

Profi segíti a Cívishírt

Előétel, leves, főétel, saláta, egytálétel, desszert, bármilyen sütemény elkészítésének menete jó ötletet adhat a még tanácstalan háziasszonyoknak. A recepteket november 15-től december 20-ig a szerkesztőség címére: szerkesztoseg@civishir.hu. A tárgyhoz csak ennyit írjanak: Ide süss! (Fotót is szívesen veszünk a gasztroküzdelem végeredményéről, de nem feltétel és előnyt sem jelent). Nem a profizmust, sokkal inkább az ötletet értékeljük. Ebben segítségünkre lesz a Cívishír házi és a Hotel Óbester hivatásos szakácsa, Bodnár Zsolt.

Ajándékok

• 10 ezer forint értékű ajándékcsomag az Eszti Parfüméria jóvoltából. (Eszti Parfüméria, Debrecen, Piac u. 39.)
• 26 ezer 900 forint értékű 1 havi ingyenes tagság a Curves női fitneszterembe. Korlátlan felhasználhatóság, alkalmanként 30 perces edzés. Tartalmazza a fittségi állapot felmérést, személyi edzőt és a szolgáltatási díjat. (Curves, Debrecen, Csapó u. 30., (Fórum, P3)
• 20 szeletes kívánságtorta a Vajas cukrászda felajánlásával (Vajas Cukrászda, Debrecen, Gábor Áron u. 73., 52/445-428)
• 60 perces bérlet a Sunland Szolárium jóvoltából (Debrecen, Bem tér 10.)
• Könyvcsomag – a Cívishír ajándéka

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.