Hirdetés

Bevallotta, pénzért elvállalt ezt-azt

Pörzse az MSZP és a Fidesz köreiben sem ismeretlen

atv.hu, civishir.hu, wikipédia

2010.04.03. 19:48

Bevallotta, pénzért elvállalt ezt-azt
Alsó kép: indafoto.hu

Budapest – A Jobbik országúti óriásplakátjain úgy feszít Pörzse Sándor, mintha eleve gárdistának született volna. Most kiderült: volt más színű is az érdeklődése.

Hirdetés

A KépviselőFunky című blog értesülése szerint Pörzse Sándor 1994-ben a Fidesz, 1998-ban pedig az MSZP kampányában is részt vett. Az internetes napló által előhalászott fényképek tanúsága szerint Pörzse részt vett a szocialisták 1998-as terézvárosi kampányzáró rendezvényén, amit a műsorvezető úgy védett ki, hogy akkoriban apolitikus volt, de egy rendezvényszervező irodán keresztül gázsiért elvállalt ezt-azt.

Így lépett fel a Soproni Sörfesztiválon, a Fidesz 1994-es kampányzáró buliján a BS-ben. És csakis így kerülhetett négy évvel később egy színpadra a Liszt Ferenc téren Bársony Andrással, Terézváros szocialista képviselőjelöltjével. 

Tapasztalt rádiós, televíziós

Pörzse Sándor Budapesten született; 51 éves. Felsőfokú reklámszakemberi végzettsége van. Médiapályafutását sportújságíróként kezdte. Dolgozott a Danubius, a Calypso és a Bridge kereskedelmi rádióknál. Ezután önálló műsora indult a Magyar Televízióban. Itt már könnyűzenei és magazin jellegű produkciókkal is foglalkozott. Ezután a TV3-nál ő vezette a híradót, majd ő irányította a szórakoztató és sportosztályt. 2002-ben az induló Hír TV egyik alapító műsorvezetője. 2007-ben az Echo TV-hez igazolt, ahol Pörzsölő címmel indult új műsora, majd a Kibeszélő című műsor egyik műsorvezetője is lett. 

Átpolitizált karrier

2007-ben alapító tagként részt vett a Magyar Gárda Egyesület létrehozásában. Tavaly a tahitótfalui időközi polgármester választáson 36,75 százalékos eredménnyel második helyezést ért el. 2009 őszén otthagyta az Echo TV-t. Döntését azzal indokolta, hogy több interjúja sem kerülhetett adásba, és érzése szerint elfogyott körülötte a levegő. 2010 januárjától a Barikád magazin főszerkesztőjeként tevékenykedik. A 2010-es országgyűlési választáson a Jobbik színeiben Budapest I. kerületének képviselőjelöltjeként méretteti meg magát. Két ismeretterjesztő történelmi könyve jelent meg eddig, és készített egy történelmi ismeretterjesztéssel kapcsolatos DVD-sorozatot is Csillagösvényen címmel.

Szóljon hozzá!

Hirdetés