Hirdetés

Hirdetés

Berettyóújfaluban fogták el a román betörőket

civishir.hu

2019.06.28. 09:43

Berettyóújfaluban fogták el a román betörőket
(Fotó: police.hu)

Több bűncselekményt követtek el Magyarországon. +Videó

Hirdetés

Hirdetés

A 34 éves D. Eleonorát, a 26 éves G. Ilie-Mariust és a 31 éves B. Catalin-Danielt, valamint fiatalkorú társukat a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette június 27-én. Az eddig nyomozás alapján június 25-én reggel a csoport tagjai betörtek egy békéscsabai családi házba, ahonnan készpénzt, ékszereket, laptopot vittek el. Egy nappal később a városban két hasonló eset történt: a belvároshoz közel két egymás melletti házba is betörtek.

Mindkét helyen a teraszajtókat feszítették fel, egyik házból többek között készpénzt, ékszereket, számítástechnikai eszközöket, bankkártyát, karórát, a másik helyről pedig egy tabletet loptak el.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei mindenhol alapos helyszíni szemlét végeztek, elemezték a betörésekkel kapcsolatos információkat. Ennek eredményeként két nap alatt azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható három férfit és egy nőt, akiket a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei június 27-én, Berettyóújfaluban fogtak el.

A rendőrség vizsgálja, a csoport tagjai Magyarországon követhettek-e el további bűncselekményeket, lakásbetöréseket.

Galéria

betörésBerettyóújfaluBékéscsaba

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.