Hirdetés

A medikusok tudják, milyen drága az élet, a mosoly

civishir.hu

2011.04.15. 18:34

A medikusok tudják, milyen drága az élet, a mosoly
Örömmel gyűjtöttek

Debrecen – Hétszázhuszonöt ezer forintnyi támogatást adományoz a Hallgatói Központ a DE OEC Gyermekgyógyászati Intézet Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéket közvetlenül támogató Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak.

Hirdetés

Az összeget jelképező csekket április 17-én vasárnap délelőtt 10 órakor a Vojtina Bábszínházban ünnepélyes keretek között adja át a szervező Hallgatói Központ képviseletében Arday Anna, az Általános Orvostudományi Kar Hallgatói Önkormányzat elnöke Kiss Csongor tanszékvezető egyetemi tanárnak, a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kuratórium elnökének. A DE OEC hallgatóinak hagyományos tavaszi rendezvénye a Medikus Hét. A 2011-es rendezvény több szempontból is különleges volt. Egyrészt számtalan újítást vezettek be a szervezők a program lebonyolításába, másrészt a megszokottnál jóval hosszabb ideig, 8 napig tartott a rendezvény: Medikus Kupát és OTDK-t is rendeztek.

Jelképes belépőkből jött össze a pénz

A programokat egészségügyi szűrés és sportfoglalkozások, valamint a hagyományos disznótor és a hallgatók egyik kedvenc, de mindneképpen legfinomabb programja, az International Food Day (Nemzetközi Főző Nap) is színesítette. A több ezer résztvevő az esemény ideje alatt összesen 725 ezer forintot ajánlott fel. A teljes összeget a DE OEC Gyermekgyógyászati Intézet Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéket közvetlenül segítő Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak juttatják el.

Szóljon hozzá!

Hirdetés