Hirdetés

Társasház Megújító Program Debrecenben!

civishir.hu

2012.06.27. 11:04

Társasház Megújító Program Debrecenben!

Általános tendencia a társasházak komoly mértékű állagromlása. Ez alól a debreceni panelek sem kivételek.

Hirdetés

Hirdetés

Szakértők véleménye szerint az épületek műszaki- és energetikai felújítása sürgetőbb, mint valaha, csak a kérdés az: hogyan?
Mivel adott a helyzet (repedező- omladozó homlokzat, régi nyílászárók, elavult műszaki rendszerek, óriási hőveszteség), viszont az állami pályázatok finanszírozása bizonytalan, ezért a lakóközösségeknek tudatosan kellene készülnie a megoldásra, ami nem más, mint az elkerülhetetlen felújítás. A társasházi, lakásszövetkezeti piacon négy bank és három lakástakarék-pénztár nyújt hiteleket felújítási célra. Igen ám, de hiába a kedvező hitelkonstrukció, ha sok lakástulajdonosnak a rezsi kifizetése is komoly problémát jelent, nem hogy egy költséges felújítás finanszírozása.

Töredékére csökkenhet a rezsi

Ezen helyzet megváltoztatására törekszik a debreceni székhelyű Dryvit Profi, egy új Társasház Megújító Program bevezetésével. A vállalkozás egy olyan komplex csomagot állított össze, ami tartalmazza a személyes konzultációt, ingyenes energetikai felmérést és részletes árajánlat készítését. Ezen felül segítséget nyújt a hitelintézetekkel együttműködve, az ideális finanszírozási lehetőségek és maximális állami támogatás igénybevételéhez. A Dryvit Profi mindent megtesz annak érdekében, hogy a lakók tisztán lássák az elvégzendő felújítási munkák egyénre szabott pozitív hatását és vegyék számításba azt, hogy egy átlagos felújításra szoruló társasházi lakás rezsiköltsége töredékére csökkenthető egy megtervezett és körültekintő felújítással, ráadásul a lakás piaci értéke milliós nagyságrendekkel növelhető.

Senki sem unatkozott!

A Cívis utca 8. szám alatt található 87 lakásos társasház volt az első részvevője a Dryvit Profi Társasház Megújító Programjának, mellyel pár hónap leforgása alatt minőség és érték született. Az ünnepélyes átadást június 23-án rendezték, ahol a közös képviselő megköszönte a kivitelező professzionális, minden részletre kiterjedő munkáját; valamint kiemelte a személyes, napi szintű konzultációk jelentőségét a munkafolyamatok zökkenőmentes lebonyolításában.

  

A Dryvit Profi szíves türelmükért külön ajándékkal lepte meg a társasház lakóit, valamint parkosította a felújítás során igénybe vett területeket. A gyerekek sem maradtak ki a körülöttük zajló eseményekből, ugyanis a Dryvit Profi Csapata rajzpályázatot hirdetett a társasház megújulásának bemutatására. A munkákat a megnyitón kiállították.

Első a hazai!

A cég gondosan ügyel arra, hogy saját fizikai létszáma mellett csak megbízható helyi kivitelezőkkel, minőségi hazai beszállítókkal és anyagokkal biztosítsa a hatékony és kulturált munkavégzést. Az sajátos cégpolitika megnyerte a lakástulajdonosok bizalmát, így több lakóközösség is kopogtat a Dryvit Profi ajtaján a megújulás reményében.

(X)

Hirdetés

Szóljon hozzá!

.