Hirdetés

Kopaszon is gyönyörű nők jönnek Debrecenbe

civishir.hu

2013.11.13. 08:54

Kopaszon is gyönyörű nők jönnek Debrecenbe

Nem divat, betegség. Mégis együtt tudnak élni vele. Sőt!

Hirdetés

Hirdetés

Budapest és Szeged után Debrecenben is megmutatkozik az a nyolc, foltos hajhullásban szenvedő nő, akik azzal a céllal álltak modellt, hogy a képek hatására az emberek kicsit másképp tekintsenek a női kopaszságra. Egyik fő üzenetük, hogy a nőiesség nem haj függvénye. A képek alapkoncepciójaként a nőiesség netovábbjának számító pin-up stílust választották.

A kaTARzis kiállítás képeinek különlegessége, hogy foltos hajhullásban szenvedő, hétköznapi nők álltak modellt az 50-es évek plakátstílusában, az úgynevezett pin-up stílus alapkoncepciójában, kopaszon. A fotók Verbőci Patrícia fotós, Ugrai Judit sminkes-grafikus, Tartóczki Éva stílustanácsadó segítségével készültek. A hölgyek – akik többsége kendőt, vagy parókát hord a mindennapokban – legintimebb szférájukba engedik be a látogatókat a képeken keresztül, és remélik, hogy sikerül elgondolkodtatniuk az embereket a másságban, a különlegességben is jelen lévő nőiességről, harmóniáról, az élet értékeiről.

A kiállítást november 16-án szombaton 17 órakor Verbőci Patríca fotós és Drahos Zsuzsanna szervező/modell nyitja meg az Ifjúsági Házban. A zenei programot a Cafe Quartet biztosítja. A képek november 16. és december 7. között tekinthetőek meg az Ifjúsági Ház Galériatermében.

A belépés díjtalan.

Kövesd a Facebookon is!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.