Fluor Tomi, a nagy átverés

CH

2015.07.24. 13:28

 Fluor Tomi, a nagy átverés
Fluor Tomi és két debreceni rajongója (Fotó: magánarchívum)

Megérett a nagyszínpadra Debrecenben.

Hirdetés

Ha láttak több ezer izzadt testet egyszerre vonaglani, akkor velünk együtt ott voltak csütörtök este a Wellhello debreceni fellépésén. Ebbe a gátlástalan orgiába még a Nagyerdő fái is beleremegtek!

Előrebocsátom: szerkesztőségileg nem szabad akaratunkból, hanem gyermeki erőszak és agresszió hatására vettünk részt a közerkölcsöt, a popszakmát és minden jó ízlést porig romboló eseményen.

Nyomós érveket lehetne sürgetni a formáció betiltását, de az társadalmilag ugyebár abszolút kontraproduktív volna. Az internet tudniillik egy kegyetlenül szabad felület. A kínai kommunista pártnak is beletört a bicskája, mi inkább ne is próbálkozzunk. Ezen a csatornán tört fel a magyar nép hathatós támogatásának köszönhetően Fluor Tomi és bandája, és tarol azóta is. Mert Tomi rendkívül hitelesen játssza el, hogy az ő élete a parti, a buli, a mizu meg az automata váltós autó, és a magyar fiatalság egy része hajlamos tovább nem gondolni ezen földi javaknál. Egyelőre az elemibe járó gyerekeink se, de onnan még lehet visszaút. A harmincas-negyvenes anyukáknak már nincs, ők is ropták az első sorban testnedvesen, tehát Tomi egyszerre több generációt is képes levinni hülyébe, és azzal sok-sok pénzt keresni.

Csak semmi pánik! Ez egyáltalán nem debreceni sajátosság, de nem is magyar. Ahogy a főszerkesztő asszonyunk fogalmazott az este folyamán, a gagyi iránt globálisan is hatalmas az érdeklődés, gondoljunk csak a Gangnam Style-ra. Tehát semmivel sem vagyunk hülyébbek, mint a többiek, és ez mindenképpen vigasztalhat.

Nekünk Fluor Tomi a Nemzeti Gagyink, és jól van ez így. A Fluor-károsultak tábora nagyobb és lelkesebb, mint a Quimbyé, ez világosan kiderült csütörtökön este, tehát ezt a tömeget érdemes komolyan venni. Financiális szempontból. A gagyi megérett a Nagyszínpadra a Campus Fesztiválon.

Ez már a tegnap este agykárosító hatása lenne?

Cs. Bereczki Attila

Szóljon hozzá!

Hirdetés