Hirdetés

Schmuck és Schmuckné

STOP

2009.06.08. 21:21

Schmuck és Schmuckné

Barátok közt, szolid hatszáz fős esküvőn mondta ki a boldogító igent, a minden hájjal megkent örökifjú, Schmuck Andor és kedvese Krisztina.

Hirdetés

Hirdetés

Schmuck Andor és kedvese, Krisztina szombaton mondta ki a boldogító igent a Szent István Bazilikában, majd a mesébe illő esküvő után a Vidámparkban hajnalig ünnepelt a mintegy ezer fős násznéppel, barátokkal, ismerősökkel.

Schmuck a barátoknak és ismerősöknek „szolid, 600 fős” esküvőt ígért, emiatt egy lengyel turistacsoport ki is szorult a Bazilikából, ők tehát nem láthatták, hogy a férj tanúja Korda György, a feleségé a Barátok közt Magdi anyusa, Fodor Zsóka, a násznép közt pedig ott az elmaradhatatlan Hajdú-Sarka páros, Németh Kristóf, valamint Tornóczki Anita, Schorberték, Csonka András. Az ifjú pár nótáját pedig maga Mága Zoltán húzta.

 
Schmuckék és az ajándék szamár

Schmuck és Schmuckné egy fogadáson ismerkedett meg, két nappal később pedig már össze is költöztek – tudta meg a Blikk, akiknek a boldog férj elárulta, miért jó a Vidámparkban tartani az esküvői bulit: azért, mert olcsó, és mert ha a násznép már jóllakott virslivel, elmehetnek dodzsemezni.

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.