civishir.hu
2016.08.13. 09:05
Mai ételünk egyik elengedhetetlen tartozéka a fokhagyma.
Sokakat bosszant a fokhagyma megpucolása, mivel időigényes, lassú, ragad a kezünk.... Egy nagyszerű tippet adunk, hogy többet ne kelljen ezzel a folyamattal bíbelődni. A fokhagymát tegyük egy befőttes üvegbe, csavarjuk rá a tetejét, rázzuk nagyjából fél percig, és már kész is a pucolt fokhagyma. Igaz, milyen egyszerű?
Dominus ÉtteremElkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.27)