Hirdetés
Pénteki ajánlat: antipasti pout rourie friss, fűszeres juhsajtgombóccal
| 2016. 08. 19 | 10:17:00
Grillezzünk zöldségeket!

Hirdetés
Ahhoz, hogy a grillezett zöldségünk igazán érdekes ízt kapjon, a következő eljárást végezzük el: a cukkinit, padlizsánt, kaliforniai paprikát, csiperke gombát, póréhagymát kb. 1 centi vastag szeletekre vágjuk, a gombát akár egészben is hagyhatjuk. A zöldségeket egy tálba rakjuk, meglocsoljuk kevés citromlével, olívaolajjal, ízlés szerint sóval, borssal, curryvel és fokhagymával megszórjuk, majd egy éjszakára a hűtőbe rakjuk. Másnap akár grillrácson, akár serpenyőben szép pirosra sütjük. Kínálhatjuk köretként, de akár önállóan, vegán ételként is megállja a helyét.
Kapcsolódó hírek

A Kálvinista Mennyország Debrecenből ered, és megízlelhetjük!
Érdekesnek ígérkező gasztronómia estre várják a debrecenieket.

A Michelin értékelése szerint ezek Magyarország legjobb éttermei
A Michelin Guide etalon a gasztronómiában.

Az égiek valamivel kegyesebbek lesznek hozzánk a jövő héten
A hét második felében ismét visszatér a borult idő.

Magyarország étele: döntőbe került a préselt malacarc is
Az idei verseny tematikája kötődik Petőfi Sándorhoz.

Dzsudzsákék töltött káposztájáról Marco Rossi ódákat zeng
A debreceniek csapatkapitánya megszerettette vele.
Hirdetés
Fájó debreceni vereség a fővárosban
Többet támadott a DVSC, de az MTK eggyel több gólt lőtt.
Hadházi visszatér a Főnixbe!
Ismét óriási tömeg előtt lép fel az év utolsó napjaiban a humorista Debrecenben.
Napóleon: ne fogjunk olyan dologba, amihez nem értünk
Ridley Scott a szerelmen keresztül próbálja megfejteni a franciák nagy uralkodóját.
Debreceni amatőr zenekarok fogtak össze a jó cél érdekében
Várják az adományokat.
Lovas hintón érkezik a Mikulás Hajdúszoboszlóra
Remek programokkal készülnek.
Jégdiszkóval ünnepli Debrecen a korcsolyázást
Irány a jégcsarnok!
Hirdetés