Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénteki ajánlat: antipasti pout rourie friss, fűszeres juhsajtgombóccal 

| 2016. 08. 19 | 10:17:00
Grillezzünk zöldségeket! 
Pénteki ajánlat: antipasti pout rourie friss, fűszeres juhsajtgombóccal 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahhoz, hogy a grillezett zöldségünk igazán érdekes ízt kapjon, a következő eljárást végezzük el: a cukkinit, padlizsánt, kaliforniai paprikát, csiperke gombát, póréhagymát kb. 1 centi vastag szeletekre vágjuk, a gombát akár egészben is hagyhatjuk. A zöldségeket egy tálba rakjuk, meglocsoljuk kevés citromlével, olívaolajjal, ízlés szerint sóval, borssal, curryvel és fokhagymával megszórjuk, majd egy éjszakára a hűtőbe rakjuk. Másnap akár grillrácson, akár serpenyőben szép pirosra sütjük. Kínálhatjuk köretként, de akár önállóan, vegán ételként is megállja a helyét. 

Kapcsolódó hírek
A Kálvinista Mennyország Debrecenből ered, és megízlelhetjük!
A Kálvinista Mennyország Debrecenből ered, és megízlelhetjük!
Érdekesnek ígérkező gasztronómia estre várják a debrecenieket.
Az égiek valamivel kegyesebbek lesznek hozzánk a jövő héten
Az égiek valamivel kegyesebbek lesznek hozzánk a jövő héten
A hét második felében ismét visszatér a borult idő.
Magyarország étele: döntőbe került a préselt malacarc is
Magyarország étele: döntőbe került a préselt malacarc is
Az idei verseny tematikája kötődik Petőfi Sándorhoz.
Dzsudzsákék töltött káposztájáról Marco Rossi ódákat zeng
Dzsudzsákék töltött káposztájáról Marco Rossi ódákat zeng
A debreceniek csapatkapitánya megszerettette vele.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés