Hirdetés

Két jobbikost küld Hajdú-Bihar a parlamentbe

Két jobbikost küld Hajdú-Bihar a parlamentbe

civishir.hu

2010.04.11. 23:57

Két jobbikost küld Hajdú-Bihar a parlamentbe

Debrecen – A Cívishírnek a jobbikos Kulcsár Gergely négyet jósolt, ennek a fele jött be. Az eredmények szerint a Jobbik két képviselőt küld a következő törvényhozásba.

Hirdetés

– Történelmet írt a Jobbik! Külön büszkeség, hogy ekkora ellenszélben sikerült jelentős eredményt elérni. Örülök, hogy a megyében sok helyen megvertük az MSZP-t. Az Országgyűlésben a nemzeti érdekeknek rendeljük alá a munkákat, erre hatalmaztak fel bennünket a választók. Külön örülök annak az 5710 szavazónak, aki engem tisztelt meg a bizalmával – mondta a Cívishírnek Kulcsár Gergely, a Jobbik megyei elnöke, aki mellett Rubi Gergely is parlamenti mandátumhoz jut a megyei listáról.

A Jobbik a megye kilenc választási körzetéből hétben előzte meg az MSZP-t, a megyei listán második lett a Fidesz-KDNP mögött, 18,89 százalékkal. Az MSZP-t 14,08-at ért el Hajdú Biharban. Debrecenben az 1-es körzetben Kulcsár Gergely a második lett, a 2-esben Kőszeghy Csanád Ábel a harmadik helyen "ért célba", míg  a 3-as körzetben Kulcsár Gábor szintén a harmadik helyen végzett.

Szóljon hozzá!

Hirdetés