Hirdetés

Gyerekeket vertek meg a kollégiumban

Diákokat vertek meg egy katolikus kollégiumban Nyíregyházán

mti

2010.02.28. 09:47

Gyerekeket vertek meg a kollégiumban
A kép illusztráció

Nyíregyháza – Elfogott és előállított a rendőrség két fiatalkorú gyanúsítottat a nyíregyházi katolikus gimnázium kollégiumában diákokra támadó verekedők közül vasárnap délután. Frissítve!

Hirdetés

Hirdetés

A kollégiumban szombaton többen verekedtek össze, és három diák került kórházba kisebb sérülésekkel – emlékeztetett Fülöp Gergely.

Hozzátette: a csoportos garázdaság miatt indult eljárás során a rendőrség azonosított egy harmadik verekedőt, egy középkorú férfit, akit más hatóság is köröz, ellene elfogatóparancsot adtak ki.

A százados tájékoztatása szerint a nyíregyházi kollégiumba négy személy rontott be, ahol három 16-19 éves diákot bántalmaztak. A tanulókat ütötték, rúgták, egyiküket egy falról leeső szentkép keretével is hátba vágták. Az elkövetők végül elmenekültek a helyszínről, amikor a portás a nevelőtanárért szaladt.

A szóvivő a verekedéssel kapcsolatban elmondta: a nyomozás adatai szerint előzőleg a kollégiumba tartó fiúkba az utcán két hasonló korú személy kötött bele. A diákok bementek az intézménybe, a kötözködők viszont két másik társukkal, köztük egy középkorú férfivel utánuk mentek, és verekedni kezdtek.

Az elfogott és előállított két személy kihallgatása mellett a rendőrök még keresik a harmadik elkövetőt, a körözött férfit, míg a negyedik verekedő azonosítása még tart.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.