Hirdetés

Ide süss! Krémsajt

civishir.hu

2015.08.17. 18:43

Ide süss! Krémsajt

Itt, kérem, a legmenőbb debreceni hobbicukrász és tortadizájner munkáit fogjuk bemutatni. Kóstoltuk, ajánljuk! +Recept!

Hirdetés

Hirdetés

Mascarpone-ból és krémsajtból is egész bőséges a felhozatal, de a házilag készített simán vetekszik bármelyikkel. Ha joghurtból készítjük, akkor még extra diétás is lesz! Házi krémsajtot készíthetünk joghurtból és tejfölből is (mindegy hány százalékos zsírtartalmú).

Elkészítés: Egy sűrű szövésű anyagot ráterítünk szűrőre, majd ebbe öntjük bele a pohárból a joghurtot (vagy tejfölt). Nem kanalazzuk! Öntjük! Ezt betesszük a hűtőbe, majd két-három nap múlva finom krémsajt lesz belőle. Egyrészt diétásabb, másrészt olcsóbb, mint a boltban kapható tesók. Tessék kipróbálni, én teljesen odáig vagyok az ötletért, akár édes krémhez, akár sós, pirítósfeltéthez kiváló!

Jó étvágyat!

M. Szabó Éva

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.