Hirdetés

Keress állást a Debreceni Egyetemen!

civishir.hu

2012.04.23. 12:26

Keress állást a Debreceni Egyetemen!
Illusztráció: unideb.hu

Debrecen – Több mint 100 kiállító több száz állásajánlattal, külföldi ösztöndíjakkal, önkéntes és diákmunka-lehetőséggel várja a Debreceni Egyetemen megrendezendő állásbörze vendégeit. . 

Hirdetés

Debrecen zárja idén Magyarország legjelentősebb tavaszi karriervásárainak sorát. A Debreceni Egyetem Hallgatói Karrierirodája és Szolgáltató Központja által szervezett állásbörzére a Debreceni Egyetem Főépületében kerül sor, ahol több mint száz kiállító várja az érdeklődőket. Az ország egyik legnagyobb állásbörzéjére nem csak a frissdiplomásokat vagy a végzősöket várják a szervezők. Az álláslehetőségeket és szakmai gyakorlati helyeket kínáló standok mellett az egyetemi képzésben lévő hallgatók számára hasznos információkat jelenthetnek a diákmunka-lehetőségek és külföldi ösztöndíjak, de emellett személyiség-elemzésen, karrier-tanácsadáson is részt vehetnek, ezzel is előkészítve a későbbi elhelyezkedésüket a munka világában.

Külügyi utca

Az egyetemi börze már kinőtte az intézményi, sőt a városi kereteket is, a mostani eseményre az egész régióból várják a résztvevőket – a kínálati oldal is ehhez a létszámhoz próbál majd alkalmazkodni. Újdonság, hogy a jelentősebb városi civil szervezetek is részt vesznek az eseményen, valamint idén a megváltozott munkaképességű diákokra is gondoltak a szervezők – őket rehabilitációs tanácsadással várják. A Díszudvaron és az Aulán kívül idén a karzaton is lesznek programok: itt Külügyi utcát rendeznek be mindazok számára, akik a külföldi tapasztalatszerzés iránt érdeklődnek – most elsősorban a nyári munkalehetőséget kínáló szervezeteket várják.

Próbainterjúk

Ahogy azt az egyetemisták már megszokhatták, idén is lesz lehetőség próbainterjúkon való részvételre – ezúttal is több nyelven. Szakemberek segítenek abban, hogy a jelentkezők hogyan kerüljék el a leggyakoribb hibákat, valamint tanácsot adnak, miben kell változtatniuk, hogy nagyobb eséllyel induljanak éles helyzetben, egy valódi állásinterjún.

Szóljon hozzá!

Hirdetés