Hirdetés

A Moszadnak nem érdeke eltüntetni a Kuruc.infót?

Széles azt hitte, Vona többre képes

atv.hu

2010.03.19. 08:45

A Moszadnak nem érdeke eltüntetni a Kuruc.infót?
Széles Gábor Orbán Viktorban hisz Fotó: archív

Mátészalka – Széles Gábor médiaguru és nagyvállalkozó szerint amennyiben a Fidesz nem győz megfelelő arányban, anarchia lesz, és jön Belfast.

Hirdetés

- Engem is megtámadott a Jobbik – nem lehet olyan ocsmány minősíthetetlen, rendkívül primitív stílusban megjelenni, ahogy a Jobbik jelenik meg a médiáin, a kuruc.info-n és a Barikádon – panaszkodott a Fidesz-KDNP kampánynyitó rendezvényén, Mátészalkán Széles Gábor. A nagyvállalkozó hozzátette, tűrhetetlen, hogy aki nem a Jobbik dalát fújja, az a párt szerint mind zsidó, vagy zsidóbérenc, vagy gazember. Ilyet Széles szerint utoljára a bolsevikoknál lehetett tapasztalni, éppen ezért nem is jósolt nagy jövőt a pártnak.

Széles szerint az olyan pártok, melyek félkatonai szervezeteket hoznak létre – és mindegy hogy van fegyverük, vagy nincsen, és az is mindegy, hogy Magyar Gárda, vagy Magyarok Nyilai –, életveszélyesek az ország számára. Széles azért egyelőre nem fél attól, hogy valaki pár száz rohamosztagossal átvegye az országot, de képtelen megérthetni, hogy ezek az emberek hogy gondolhatják azt, hogy csak ők a tiszták, és rajtuk kívül mindenki szennyes, galád, mocsok és zsidó. Ezen változtatni kell.

Aztán az atv.hu beszámolója szerint Széles Gábor a kuruc.infón morfondírozott, és szalonstílusban ő is zsidózott egy kicsit, miszerint a neonáci portál tulajdonosa egy Molnár Balázs nevű ember, aki mielőtt a kuruc.infót létrehozta, másfél évig Izraelben élt. És Széles szerint kizárt, hogy az izraeli titkosszolgálat ne tudta volna Budapesten megtalálni és szétverni a portált. Ha ezt nem tette, az Széles szerint azt jelenti, hogy a Moszadnak nem érdeke. - De mondok mást, lendült bele a zsidózásba Széles, a magyar zsidóság fő szervezete, a Mazsihisz – vagy ahogy Széles ejti: „Madzsihisz” - egyszer sem jelentette még fel a kuruc.infót. „Miért nem jelentik fel, hogyha őket olyan ocsmány módon lezsidózzák?” – szőtte tovább gondolatait a médiavállalkozó.

Szóval nagy csalódás Szélesnek a Jobbik, Vona Gábor mindenképpen, mert Széles úgy gondolta, hogy Vona többre képes, hiába mentegetőzik a Jobbik vezére azzal, hogy ő nem olyan, mint a szervezete. De Széles bízik a választókban, hogy nyolc év szörnyűségei után a Fideszre szavaznak, és nem a Jobbikra, amely csak fokozza a gyűlöletet, és végül egy Belfastot csinál Magyarországból. Ám, figyelmeztetett Széles, ha a Fidesz nem tud eredményt produkálni, ha nem lesz megfelelő törvényi felhatalmazása, akkor kitör az anarchia, jön Belfast.

Forrás: atv.hu

Szóljon hozzá!

Hirdetés