Hozzávalók:
8 dkg sárgarépa
5-6 dkg cukkini
3-4 dkg zeller
só, bors, delikát
1 tojás
3 ek. zabpehely
2 ek. tk. liszt
1 tojás
zabszűrlemény (kb. 3/4 AP zab és 1 AP kókuszreszelék)
olaj a sütéshez
Elkészítése: A zöldségeket lereszeljük, fűszerezzük, összekeverjük a többi hozzávalóval. Egy serpenyőbe kevés olajat teszünk és egy evőkanálnyi zöldséges masszát teszünk bele, ellapítjuk és mindkét oldalán pirosra sütjük.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.27)