Hozzávalók:
1 csirkemell
só, bors, piros paprika
4-5 ek. olaj
4 ek. tejszín
1 paradicsom
1-2 csipet bazsalikom, oregano
5 dkg mozzarella (felkockázva)
15 dkg barna bulgur
Elkészítése: A felszeletelt csirkemellet fűszerezzük, olajjal elkeverjük. Egy tepsibe helyezzük a hússzeleteket és meglocsoljuk tejszínnel. Paradicsomkarikákat teszünk rá, amiket oreganóval és bazsalikommal szórunk meg. Rátesszük a mozzarellakockákat. Alufóliával lefedjük a tepsit és 190 fokos sütőben kb. fél órán át lefedve sütjük, majd további 15 percig alufólia nélkül, már légkeverésesre kapcsolva a sütőt.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Ízék és utazások blog ITT
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)