Rózsaszín kacsamell vajon forgatott zöldségekkel, rukkolával gazdagított paradicsomos gnocchival
Hozzávalók 1 főre:
- kacsamell: 0,25 kg
- cukkini: 0,06 kg
- gomba: 0,06 kg
- olaj
- vaj
- kaliforniai paprika: 0,06 kg
- hagyma: 0,04 kg
- fokhagyma
- hámozott paradicsom: 0,12 kg
- oregánó
- só
- cukor
- fehér bor
- gnocchi: 0,15 kg
- rukkola: 0,01 kg
Elkészítés: A kacsamellet sózzuk, borsozzuk, serpenyőben elősütjük a kacsamell mindkét oldalát, majd 250 fokos sütőben 9 perc alatt készre sütjük. Olajon hagymát és fokhagymát pirítunk, hozzáadjuk a paradicsomkonzervet és a fehérbort. Sózzuk, oregánóval, cukorral és balzsamecettel ízesítjük, majd turmixszoljuk. A mártásba forgatjuk a kifőzött gnocchit és a rukkolát. Az összevágott zöldségeket serpenyőben megpirítjuk, sóval, borssal ízesítünk.
Jó étvágyat kíván:
Rózsa Attila séf, Melange Étterem és Séfakadémia
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)