2016.07.28. 16:37
Kezd ismét a gasztronómiába visszaszivárogni a csicsóka.
Ez a rendkívül egészséges a burgonyára hasonlító növény sok módozatban elkészíthető. Most egy mártást ismertetek mely remek lehet sültekhez, párolt marhához.200g csicsókát, 200g almát meghámozunk, kockára vágjuk és külön-külön teljesen puhára főzzük. Levéből kivéve mindkettőt leturmixoljuk, majd egy lábasba téve kis lángon, folyamatos kevergetés közben felfőzzük, miközben 50g hideg vajat apránként hozzáadagolunk. 1dl fehérbort belecsepegtetünk amikor mártásunk kiforrt ízlés szerint sóval, cukorral kevés citromlével ízesítjük.
Dominus ÉtteremElkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)