Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Őzfilé almás csicsókamártással, medvehagymás röstivel

| 2016. 07. 28. | 18:37:00
Kezd ismét a gasztronómiába visszaszivárogni a csicsóka.
Őzfilé almás csicsókamártással, medvehagymás röstivel
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez a rendkívül egészséges a burgonyára hasonlító növény sok módozatban elkészíthető. Most egy mártást ismertetek mely remek lehet sültekhez, párolt marhához.200g csicsókát, 200g almát meghámozunk, kockára vágjuk és külön-külön teljesen puhára főzzük. Levéből kivéve mindkettőt leturmixoljuk, majd egy lábasba téve kis lángon, folyamatos kevergetés közben felfőzzük, miközben 50g hideg vajat apránként hozzáadagolunk. 1dl fehérbort belecsepegtetünk amikor mártásunk kiforrt ízlés szerint sóval, cukorral kevés citromlével ízesítjük. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Röplabda bronzcsata: idegenben egyenlített a Debrecen
Az Extraligában szereplő DEAC három szettben győzött.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.