Hirdetés

Hirdetés

Hétfői ajánlatunk: Őzfilé almás csicsókamártással, medvehagymás röstivel

2016.07.11. 08:39

Hétfői ajánlatunk: Őzfilé almás csicsókamártással, medvehagymás röstivel

Kezd ismét visszaszivárogni a gasztronómiába a csicsóka. Ez a rendkívül egészséges, a burgonyára hasonlító növény több módon elkészíthető.

Hirdetés

Hirdetés

Most egy mártást ismertetünk, ami remek lehet sültekhez, párolt marhához. 200 gramm csicsókát, 200 gramm almát meghámozunk, kockára vágjuk és külön-külön teljesen puhára főzzük. Levéből kivéve mindkettőt turmixoljuk, majd egy lábasba téve kis lángon, folyamatos kevergetés közben felfőzzük, miközben 50 gramm hideg vajat apránként hozzáadagolunk. 1deci fehérbort belecsepegtetünk.

Dominus Étterem
300 fős nemzetközi konyhás a' la carte étterem, az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal.
Hotel Divinus*****, Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
Telefon: 52/510-900
Nyitva tartás: hétfőtől- vasárnapig: 7 órától 23 óráig.
 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.