civishir.hu
2016.07.07. 09:24
Gasztronómiai partnerünk, a Hotel Divinus***** étterme az alábbi ínyencséggel készül csütörtökön.
A tarjákat kiklopfoljuk, mindkét oldalát ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal fokhagymával, fűszerpaprikával, majd enyhén bekenjük olajjal. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, a húsokat gyorsan kérgesre sütjük; vigyázzunk, hogy a fűszerek ne égjenek meg, majd felöntjük vízzel, hogy ellepje, és fedő alatt pároljuk vissza zsírjára.
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)