Hirdetés

Hirdetés

Szépen csillog Sugár érme

2016.05.25. 09:23

Szépen csillog Sugár érme

A debreceni vívó remekelt.

Hirdetés

Hirdetés

Az ország legjobb újonc kardozóinak ezúttal Nagykanizsán volt jelenésük. Battai Sugár Katinka, a DHSE-PMD vívóegyesület tehetsége a zalai városban is bizonyítani tudott. A fiatal sportoló ezúttal bronzérmet nyert a hölgyek országos bajnokságán.

Battai Sugár Katinka az egy évvel idősebbek, a 2002-es korosztályban indult. A debreceni hölgy nem hagyott kétséget afelől, hogy éremért utazott több mint 400 kilométert. Magabiztos csoportkört követően, két újfent biztos sikerrel a legjobb nyolc versenyző közé jutott.

A negyeddöntőben a hazai pástokon vívó Kobra Virág meglepte Battait, aki minden erejét összegyűjtve indította meg az asszó befejezéséhez szükséges támadásait, és megérdemelten jutott a legjobb négy versenyző közé. Az elődöntőben a versenyzőnek azonban már csak arra maradt ereje, hogy megszorítsa a bajnoki címet is elhódító ellenfele dolgát. A fiatal debreceni ebben az évadban már a harmadik országos bajnoki érmét gyűjtötte be, és a hétvégén indul a serdülő korosztály megmérettetésén is.

Eredmények:
Újonc Országos Bajnokság – Nagykanizsa

Női Kard Egyéni
3. Battai Sugár Katinka

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.