Hirdetés

Hirdetés

Ötletek arra, hogy ki írja az új Loki-indulót

CH

2016.02.16. 11:27

Ötletek arra, hogy ki írja az új Loki-indulót
Akár a Lyuhász Lyácint BT is írhantá az új Loki-indulót!

Akár debreceni összefogás is születhetne. Legyen Loki Dal show valamelyik helyi TV-ben! Szakács Béla írása

Hirdetés

Hirdetés

Mint azt már sokan tudják: a Tankcsapda döntése értelmében ezentúl nem a Piros-fehér című rockos induló vezeti fel a debreceni futballmeccseket a Nagyerdőn. A legendás zenekar közleményében azt is megírta, hogy itt az ideje, hogy átadják a lehetőséget a következő generációnak: szülessen egy új induló!

Ebből kiindulva akár egy városi összefogás is születhetne. Az Alföld Televízió vagy a Debreceni Városi Televízió a Dal mintájára indíthatna egy Loki Dal című televíziós showműsort. Remek zsűrivel, nézői szavazatokkal döbbenetesen nézettséget lehetne produkálni.  

Azt mindenki tudja, hogy Debrecenben kiváló zenekarok működnek szinte minden stílusban. Csak példaképpen néhány lehetséges induló. Hipp-hopp vonalon a KHZKZT, punk zenében a Chaos, countryban a Hangfogó, szinti popban a LED, ipariban a Lyuhász Lyácint Bt, hagyományos rockban a Felkaival megerősített Lux, beazonosíthatalan stílusban Dolly Rambo, mulatós fronton Liszter Sándor és a Vadrózsák. De próbálkozhatnánk az Androiddal is, akik megírhatnák az első instrumentális Loki-induló szvítet, és ne feledkezzünk meg a komoly zenéről sem, hiszen van nekünk egy Kodály Filharmóniánk is!

Amennyiben szöveg problémák vannak, íme egy kiindulási alap, melyet ingyen az alkotók rendelkezésére bocsájtok.

Ürességtől ne kongjon
ez a drága Stadion.
Gyertek ide izibe,
pályán van már Sidibe.

Ha csalódnál a fociba,
bánatod fojtsd szotyiba.

Felcsút, Fradi reszkessen,
menjen haza vesztesen !

Refrén: Hajrá, hajrá, Lokika! Szeretünk mi Tégedet!

Szakács Béla

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.