Hirdetés

Hirdetés

Bal, közép, jobb? Hol áll a Cívishír?

civishir.hu

2013.02.05. 15:42

Bal, közép, jobb? Hol áll a Cívishír?

Voltunk mi már komcsik, újnyilasok, jobbikosok, most már megint városházi fideszesek "vagyunk". Cívishír-kaktusz

Hirdetés

Hirdetés

Az atlatszo.hu "átvilágította" a debreceni médiát. Kiderült belőle, amit már megírtunk, mégpedig a KiMitTud közérdekű adatigénylésekre szakosodott portál cikke alapján, hogy a debreceni önkormányzat brutális pénzekkel eteti saját tulajdonú a médiáját. Az atlatszo.hu továbbá hosszasan taglalja a városban uralkodó politikai viszonyokat, ami egy debreceni számára nem túl érdekfeszítő, de elsősorban nem is nekünk írták.

A végén a nem önkormányzati tulajdonú Cívishírre is szánnak egy kurta bekezdést. Ebből "megtudtuk", hogy a kihez és mihez állunk közel!

"A lap hírportálként hirdeti magát ugyan, de komolyabb tartalmakat kevésbé közölnek, ellenben szeretik a politikai bulvár csipkelődő stílusát. Kommentjeikben viszonylag szabad a szólás, de ha a helyzet úgy kívánja, letiltják a hozzászólást – kritikus cikkeivel a portál óvatosan manőverez a városvezetés iránti lojalitás és az olvasótoborzás között." - ezt írja rólunk az atlatszo.hu.

Voltunk mi már komcsik, újnyilasok, jobbikosok, most már tehát megint városházi fideszesek vagyunk. Két éve egy népszabadságos blogger szintén a fideszes városházi vezetéshez közelállóként tartott számon minket, nem lennénk meglepve, ha az atlatszo.hu szerzőpárosa ugyanonnan informálódott volna. A gyanú azért merült fel, mert a cikkben egyetlen, a Médihatóság által nem még csak nem is  regisztrált debreceni portálról írnak elismerően, mely "lényegében az egyetlen független kritikusa a 15 éves Kósa-projektnek".

Mindenesetre annak örülünk, sőt már-már bóknak vesszük, hogy minket direktben nem bulvároztak le, mint az Alföld TV portálját, és legalább nem tituláltak Kósa-seggnyalónak, mint az önkormányzati portált.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.