Hirdetés

Debrecen szomszédságában épül az új szuperváros. Leleplezték a titkos tervet! + VIDEÓ!

2019.09.26. 10:30

Debrecen szomszédságában épül az új szuperváros. Leleplezték a titkos tervet! + VIDEÓ!
Balmazújvárosból egyszerre új Hongkongot és Szingapúrt csinálnak... (Fotó: Facebook)

Ha minden megvalósul, márpedig egy polgármester csak nem hazudik, akkor nehéz lesz megállítani a migránsokat.

Hirdetés

Kollégánk szerdán késő este bukkant a világhálón a gyöngyszemre, a Notre-Dame-tervet leleplező kampányvideóra, és nem titkolta el előlünk, amiért köszönettel tartozunk neki, mert a képi világ és a tartalom egyaránt magával ragadott.  Egész éjszakát a hatása alatt töltöttük. Ez már a mennyország?

A Balmazújvárosból egyszerre új Hongkongot és Szingapúrt csináló Notre-Dame-terv

részleteit a regnáló polgármester nevével fémjelzett, az év képviselőjelöltjét is soraiban tudó Célbakisér Szövetség bontotta ki a közelgő önkormányzati választás alkalmából.

Ők!

Aki most azon akad fenn, hogy a célba kísér márpedig hosszú í és különírandó, az szőrszálhasogató grammarnáci, és minden bizonnyal fizetett propagandista, aki a balmazújvárosiakra váró fényes jövő miatt táplálja a féltékenység lángját, a gyűlölet tüzét, a haragot, az irigységet. A célba kísérők felülemelkednek az ilyen nyelvtani apróságokon, a polgármester sem vívódik a kis ü miatt a nevében, mert ennél sokkal fontosabb, hogy 

a Notre-Dame-terv a Kánaánt hozza el a Hortobágy és a Hajdúság határán fekvő kisvárosnak.

A tervet nem az önkormányzati választások kampányidőszaka ihlette – rossz az, aki rosszra gondol –, hanem már egy teljes éve kidolgozták, így aztán senkinek ne legyenek kétségei afelől, hogy október 13. után ajtóstul ront be az alföldi portákon a 22. századi technológia.

Nem csigázzuk tovább olvasóinkat! Íme, a „titkos” Notre-Dame-terv!

Szerkesztőségünk nem akar vészjóslónak tűnni, csak a rokoni és baráti szálak miatt felhívjuk a figyelmet: arra is fel kell készülni, hogy

a jövőben a migráció új, kizárólagos célpontja Balmazújváros lesz.

A jólét reményében délről és keletről érkező hordák ellen kerítést, falat javasolt húzni, de a Keleti-főcsatorna közelsége lehetőséget ad egy város körüli vizesárok kiépítésére, amibe áramot vezethetnek, hogy az feltartóztassa a debreceni és böszörményi megélhetési migránsokat még a település határában, de ugyanúgy megvédi a várost északról ostromló szabolcsi és borsodi gazdasági bevándorlókkal szemben is.

BeA

Ön szerint ki legyen Balmazújváros polgármestere október 13. után?

Hegedűs Péter

0%

Koroknai Imre

0%

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés