Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megvan Debrecen karmestere!

| 2011. 08. 03. | 12:56:54
Debrecen – Egyéves szerződést kötött a Factum Sport az amerikai irányítóval, aki ezt megelőzően profi karrierje során négy évig a francia második vonalban játszott.
Megvan Debrecen karmestere!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Justin Durel Ingram 26 éves és 188 centi magas, a Factum munkájába pedig augusztus közepén kapcsolódik be. A négy francia éve során stabilan teljesített, mivel tipikus karmesterként is minden szezonban 15-18 dobott pont között átlagolt meccsenként (az alapszakaszban és a rájátszásban egyaránt), adott 4-6 asszisztot és lekapott 3-5 közötti lepattanót.

Az NCAA-ben az University of Toledóban pattogtatott, ahol több elismerésben is részesült, benne volt például a konferencia év újonc csapatában, majd az első és a második ötösében is. Ezt követte a profi lét, méghozzá Európában, azon is belül Franciaországban (Pro B bajnokság).

Ingram eddigi csapatai: 2003-2007: Toledo Rockets (NCAA) 2007-2008: Saint-Étienne (Pro B) 2008-2009: Bourg-en-Bresse (Pro B) 2009-2010: Stade Clermontois Basket Auvergne (Pro B) 2010-2011: Olympique d'Antibes (Pro B).

A galloknál volt elődöntős is együttesével, emellett kiváló mutatókkal és jó kosarazással dirigálta csapatait, a cseppet sem ingadozó teljesítményéről pedig már volt szó fentebb. A váltás azonban mondhatni szükségszerű volt, mivel egyazon ligában húzta le eddigi négy profi szezonját Justin, s a legutóbbi idény után ő és menedzsere úgy érezte, mindenképpen élvonalbeli bajnokságban kell szerepelnie a szakma által is sokra tartott játékosnak.

A Factum Sport Debrecen remek háttérmunkával került képbe Ingramnél, aki végül egyéb ajánlatai mellett azért is döntött a cívis alakulat mellett, mert gyakorlatilag olyan portfoliót kapott, amely összességében kifejezetten vonzó volt a számára. Emellett sokat számított az is, hogy Obie Trotterrel korábban egy bajnokságban kosarazott (a francia második ligában), s Trotter Magyarországra szerződése láthatóan jól sült el.

Konkrétan a Factumra az is jó fényt vetett, mint megtudtuk, hogy két előző szezonbeli játékosa, Yves Mekongo és Kevin Langford is jó helyre tudott továbblépni innen, de az igazi perspektívát az jelentette Ingramnek, hogy szerethető jövőképet kapott a klubról, a csapatról, amely fejlődőképes, és tudatosan egyre komolyabb célokat tűzhet majd ki maga elé.

Koppányi Szabolcs
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hun utcai felújítás: a lakók már nagyon várják a végét
Hun utcai felújítás: a lakók már nagyon várják a végét
Szeptember közepére fejeződhet be a teljes korszerűsítés.
Hirdetés
Hirdetés
Örmény támadó érkezett a Lokihoz
Örmény támadó érkezett a Lokihoz
Egyelőre kölcsönben van Debrecenben.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Üzemanyagárak: a kiskereskedők helyett a MOL-t és a kormányt fenyegessék!
Egy hónap alatt tízszer emelkedtek az üzemanyagárak – üzent a Mi Hazánk.
Pályázat fan-coil berendezések szállítására
Az Aquaticum Debrecen Kft. ajánlatkérése.
Ajánlatokat vár az Aquaticum Debrecen Kft.
Fan-coil berendezések beszerelését kellene elvégezni.
Fokozott ellenőrzést tart a NAV Hajdú-Biharban
A dohánylevelek betakarítása adja az apropót.
Biztosítás: néhány társaság uralhatja a rollerpiacot
Magyarországon körülbelül 30-40 ezer elektromos rollert érinthet a biztosítási kötelezettség.
Hirdetés
Hirdetés