Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megújult a Szent István-nap mobilalkalmazása

Lounge Communication | 2024. 08. 14. | 11:34:14
Ezeréves ünnep, 21. századi élmény.
Megújult a Szent István-nap mobilalkalmazása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megújult mobilapplikáció és honlap segítségével tájékozódhatnak a Szent István-nap látogatói az eseményekről, rendezvényhelyszínekről és a négynapos ünnepségsorozattal kapcsolatos minden tudnivalóról. Ezáltal gördülékenyebben tervezhetik meg programjaikat, egyszersmind korszerű felhasználói élményben lehet részük.

A Szent István-nap mobilalkalmazás új, felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy a fesztiválozók könnyedén eligazodjanak a gazdag programkínálatban, a fejlett keresési funkciónak és az intuitív menürendszernek köszönhetően pedig villámgyorsan rátalálhatnak az őket leginkább érdeklő eseményekre. Az alkalmazás emellett kapott egy új chatbot funkciót is, amely azonnali válaszokkal és személyre szabott segítségnyújtással áll rendelkezésre, így egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul.

Szintén újdonság az útvonaltervező, amelynek segítségével a rendezvénysorozat résztvevői időt megtakarítva, hatékonyan közlekedhetnek a különböző helyszínek között, a személyre szabható lista funkció pedig mostantól bárki számára lehetővé teszi, hogy összeállíthassa saját, egyedi programtervét.

Az alkalmazás fejlesztői a kezdőoldalt is megújították – az itt megjelenő, folyamatosan frissülő hírfolyam naprakész információkkal látja el a felhasználókat az ünnepségsorozat minden mozzanatáról.

A szentistvannap.hu címen elérhető weboldal is jelentős átalakításon esett át. Az új, még áttekinthetőbb programtábla helyszínek szerinti bontásban mutatja be az összes eseményt és rendezvényt. A kiemelt előadók és programok külön szekciója biztosítja, hogy senki ne maradjon le a legnépszerűbb eseményekről, az újragondolt szűrőrendszer pedig lehetővé teszi, hogy a vendégek könnyedén megtalálják az érdeklődési körüknek megfelelő elfoglaltságot, legyen szó koncertekről, családi eseményekről vagy kulturális rendezvényekről.

A Szent István-nap hivatalos mobilalkalmazás letölthető a legnagyobb alkalmazásáruházakból. Azoknak, akik tavaly is használták az applikációt, elegendő frissíteniük a korábbi verziót.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az élő osztós játékok felemelkedése a magyar online kaszinókban
Az élő osztós játékok felemelkedése a magyar online kaszinókban
Az online kaszinók világa az elmúlt évtizedben jelentős átalakuláson ment keresztül.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Jön a légi irtás Debrecenben
Több teendőre figyelmeztet az önkormányzat.
Polgármesterré lép előre Győri Viktor Dávid Folyáson
A falu nemcsak alvótelepülés lenne, hanem munkahelyeket jelentő beruházást is szívesen látnának.
Debrecen továbbra is a legdrágább
Tovább emelkedtek a lakbérek.
Új víztermelő kutat kell fúrni Létavértesen
A város ivóvízellátása ellehetetlenülhet.
Kiderült, mire megyünk a szilvával idén
A termőfelület majdnem 30 százalékát adja Szabolcs-Szatmár-Bereg.
Ismét fellendülhet a magyar mézpiac?
Újra vámmal érkezhet ukrán méz az Európai Unióba.
Hirdetés
Hirdetés