Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debreceni fejlesztés: hetekkel hamarabb megszerezheted a jogosítványodat

civishir.hu | 2024. 08. 08. | 12:52:08
Helyi forgalmi helyzetek.
Debreceni fejlesztés: hetekkel hamarabb megszerezheted a jogosítványodat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Most egy percre képzeld el, amint beülsz a tanulóautóba, az oktató elkezdi magyarázni a teendőket, te pedig teljes nyugalommal tudod rá azt mondani, hogy „Menni fog, ezt már otthon megtanultam”. Ahelyett, hogy hosszú percek telnének az órádból azzal, hogy átrágjátok a vezetéselméletet, forgalmi szituációkat, te ezt már otthon áttanulmányoztad egy tanfolyam segítségével, így már csak be kell gyakorolnod valós helyzetben az ismereteket.

A Neon Autósiskola Debrecenben kimondottan a fiatalok igényeire szabja a jogosítvány megszerzését. Már eddig is sok segítséget nyújtottak ennek a korosztálynak. Most azonban egy igazán vérpezsdítő megoldást hoztak a debreceni vezetésoktatásba.

Az új online tananyaguk segítségével a tanulóik két vezetési óra között otthonról is elsajátíthatják a szükséges tudást.

A tananyag nem egy általános, száraz leírás, hanem a saját tanulóik legnagyobb nehézségei, keserű tapasztalatai alapján készült, hogy Neked ezt ne kelljen újra átélned. Így Debrecenre, a Neon Autósiskola tanulóira, tehát mondhatni, Rád szabott pótolhatatlan tudást kapsz.

A könnyen feldolgozható online tananyaggal folyamatosan haladhatsz, ahogy egyre nehezebb helyzetekhez értek a vezetési órákon. Képes, videós és szöveges magyarázatokat kapsz, az autó beállításaitól kezdve a forgalmi vizsgára való felkészülésig. Szemügyre veheted a rutinellenőrzés menetét, a forgalmi feladatok elvégzését Debrecen utcáin, és megismerheted a legizzasztóbb kereszteződéseket és forgalmi helyzeteket.

A tananyag végén gyakorló tesztekkel mérheted fel a tudásodat. Itt sem száraz, sótlan kérdésekkel találkozol, hanem debreceni szituációkba helyezkedhetsz bele, és megtalálhatod a megfelelő megoldásokat.

Soma, a Neon Autósiskola alapítója szerint ezzel a módszerrel nemcsak időt spórolhatsz meg a jogosítvány megszerzésénél, hanem pénzt is, mivel kevesebb vezetési órára lesz szükséged.

Török Róbert, a Neon Autósiskola korábbi tanulója így nyilatkozott: 
„Mikor először hallottam erről a lehetőségről, kételkedve fogadtam. Az első órák után azonban éreztem, hogy szükségem lehet rá. Az online felkészítőt úgy használhattam, mintha a saját jegyzeteim lennének. Nagyon jó volt otthonról is ismételni a vezetési szituációkat. Sokkal könnyebben és gyorsabban végeztem így.”

A Neon Autósiskolától azt is megtudtuk, hogy a tananyag az Ezüst Plusz és Arany VIP KRESZ csomagjuk részeként érhető el, így, ha ezeket választod, ingyen hozzáférhetsz ehhez az egyedülálló segítséghez.

Ha szeretnéd dermesztő stressz nélkül, gyorsabban és olcsóbban megszerezni a jogosítványodat, válaszd a Neon Autósiskola Ezüst Plusz vagy Arany VIP csomagját, hogy elérd a vezetési órákat segítő online tananyagot. További információért látogass el a https://neonautosiskola.hu/ weboldalra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A Fradit fogadja szeptemberben a Debrecen
A Fradit fogadja szeptemberben a Debrecen
Az ob I-es helyezések ezúttal külön sorozatban dőlnek el.
Hirdetés
Hirdetés
Emléktáblát kap a Hortobágy legendás prímása, Burai Zsiga
Emléktáblát kap a Hortobágy legendás prímása, Burai Zsiga
Nóta- és táncdalénekesek is fellépnek a hídi vásáron.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Több mint százmillióból vásárol vízmonitoring eszközöket Debrecen
A Környezeti Ellenőrző Rendszer (KER) célja a természeti értékeink megőrzése, a debreceniek jóllétének és biztonságának szolgálata.
Harmincöt parkolóhely épül Balmazújvároson
Kivitelezői csoport nyerte a közbeszerzést.
Üzemet alakítanának ki az Akadémiakert utcán
Építési beruházás kivitelezőjét keresi a Debreceni Egyetem.
A minisztérium szerint nem is olyan rossz a magyar minimálbér
Az effektív hazai minimálbér a 17. helyet éri el az EU-n belül.
Hirdetés
Hirdetés