Hirdetés

Fegyelmi és kizárás várhat a debreceni politikusra

magyarhang.org

2020.02.05. 11:01

Fegyelmi és kizárás várhat a debreceni politikusra
Kulcsár Gergely két cikluson át volt parlamenti képviselő, jelenleg a megyei önkormányzat jobbikos képviselője (Fotó: mti)

Jakab Péter szerint Gyurcsány mazsola, amit ő ki nem állhat.

Hirdetés

Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy keddi, budapesti sajtóbeszélgetésen szóba hozta azt is, hogy szimbolikus lépés volt (a kilenc éve a Duna-parti cipőkbe köpő) Kulcsár Gergely visszahívása, aki azonban várhatóan nem fog eleget tenni a kérésnek, s nem távozik magától a pártból.

Emiatt etikai eljárás, majd kizárás következhet.

A politikus szerint más pártoknak is hasonlóan kellene eljárniuk a maguk Kulcsár Gergelyeivel, szembe kellene nézniük múltjukkal, igaz, akkor a Fideszből és a DK-ból nem maradna semmi.

Ez a nyilvánosságra hozott felvétel Kulcsár veszte

A volt országgyűlési képviselő Kulcsár Gergely azzal nyújtott támadási felületet, hogy korábban a Duna-parti hokolauszt-emlékművet meggyalázta. Még 2015-ben került nyilvánosságra egy felvétel, amely a Duna-parton található, a holokauszt áldozatainak emléket állító vascipőknél készült. Ezek egyikébe belekötött a debreceni politikus. Ezt később a jobbikosok elismerték, de azzal védekeztek, hogy

„Kulcsár megbánta a tettét, amit hirtelen felindulásból követett el”.

Jakab Péter az elnökké választásakor  (Fotó: MTI)

A választásra készülve olyan listára van szükség, mondta, amire a legtöbb ellenzéki szavazó, a Fideszből kiábrándultak is tudnak voksolni. Képletesen különféle cukrászdákról beszélt, az egyikben a nagy narancsos torta sül, míg a másikban valamilyen vegyes. Jól kell kiválasztani az összetevőket, a mazsola például megosztja az embereket, ebben az esetben pedig Gyurcsány Ferenc a mazsola, amit ő ki nem állhat, írja a magyarhang.org.

 

Kulcsár GergelyJakab Péter

Szóljon hozzá!

Hirdetés