Hirdetés

Csinos nők szállják meg Debrecent

2019.08.14. 16:29

Csinos nők szállják meg Debrecent
A hölgyek strandröplabda-versenyét hajdúnánáson rendezik meg (Fotó: eotvosvolley)

Hajdúnánás és Hajdúböszörmény is kap ízelítőt.

Hirdetés

Hirdetés

Hajdú-Bihar megye egyik legnagyobb nemzetközi hatókörű, évente visszatérő sportrendezvénye az Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatorna, melyen a kezdetektől mostanáig összesen 5 földrész 51 országából vettek részt játékosok.

Idén Derecskén, Hajdúnánáson és Hajdúböszörményben lesznek helyszínek a debrecenieken kívül.

Időrendben először augusztus 21-én a strandröplabda Eötvös Kupát rendezik meg, a hölgyek 6 kategóriában Hajdúnánáson, az urak 3 kategóriában Hajdúböszörményben vetélkednek. A vegyes párosok immár másodjára mérhetik össze tudásukat az Eötvös Kupa keretében, ezúttal augusztus 22-én Hajdúnánáson. A strandröplabda Eötvös Kupára új rekordként eddig 12 ország 114 párosa jelentkezett.

A terem Eötvös Kupát augusztus 23-25 között rendezik meg. A legészakabbról Debrecen finnországi testvérvárosából, Jyväskylä-ből érkeznek csapatok, Algéria fiúválogatottja pedig a legdélebbi résztvevő lesz. Rrajtuk kívül Belgiumból, Lengyelországból, Lettországból, Oroszországból, Szerbiából, Szlovákiából és Ukrajnából érkeznek még csapatok.

Több információ és a résztvevő strandröplabda-párosok és terem csapatok nevei és képei, valamint a lebonyolítás megtalálhatók a verseny honlapján: http://eotvoscup.fw.hu
versenyröplabda

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.