Hirdetés

A fabatka-forint árfolyam Debrecenben tetőzik

civishir.hu

2012.04.25. 15:28

A fabatka-forint árfolyam Debrecenben tetőzik

Debrecen – Olyan hely nyílik szombaton Debrecen belvárosában, ahol a forintot el lehet felejteni: a mesebirodalomban a törvényes fizetőeszköz a fabatka.

Hirdetés

Hirdetés

A debreceni Waldorf-iskola családi napot és Szent György-napi vásárt rendez április 28-án, szombaton a Medgyessy Múzeum udvarán. Itt debreceni hagyományápoló kézműves mesterek és a Kreatív Debreceniek (Kredenc) amatőr képző- és iparművészei árulják portékájukat. A vásáron a debreceniek megismerhetik a budapesti WAMP modern „kéznyűvészeinek” környezetbarát ajándéktárgyait, kreatív papírjátékait is. A Waldorf vásár családi nap is: kikapcsolódás a felnőtteknek, de a középpontban a gyerekek állnak, akik a vásározást játszva tanulhatják. A múzeum udvara egyben játszótérré is alakul: különböző próbákon vehetnek részt a bátor ifjak, ahol bebizonyíthatják rátermettségüket.

A menekültek is kaphatnak belőle

A bolhapiacon a diákok személyes kincseiket árulják fabatkáért; de a gyerekek hozzájárulhatnak a Waldorf adományozó kezdeményezéséhez is: a gazdára nem lelő portékát fel lehet ajánlani a városban élő bevándorlók és menekültek gyermekeinek.

Időpont: április 28. (szombat) 10 órától 18 óráig
Helyszín: Medgyessy Ferenc Emlékmúzeum, 4026 Debrecen, Péterfia u. 28. 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.