Hirdetés

Hirdetés

Ha ordít, kösd magadra!

Elöl, hátul, farmerba, virágosba...

civishir.hu

2010.05.06. 17:51

Ha ordít, kösd magadra!
Hordozni jó! (fotó: cívishír)

Debrecen – Az anyának jó: szabad marad a keze, és még a lépcsőkkel bőven ellátott helyekre is bejut. Plusz viheti a hátizsákot. A babának is jó: anya illatát érzi.

Hirdetés

Hirdetés

Az már ízlés (és gyerek) dolga, ki hová kötözi csemetéjét: mellkasra, hátra, csípőre, keresztbe. Minden baba-mama párosnak más válik be, de valami biztosan. A Születés hete rendezvénysorozat egyik csütörtöki eseménye volt a babahordozásról szóló bemutató, amit Tatár Mariann és Madarász Tünde tartott. A hordozás számos előnnyel rendelkezik: a gyermek nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, mivel édesanyja testén érzi a közelségét, az illatát.

Az anya, főleg, ha több gyerek is van, nyer két szabad kezet, ami -valljuk be- néha bizony kincs. A kicsi gerincének kifejezetten hasznos, már újszülöttkortól lehet használni a hordozókendőt, megfelelő kötési technikával.
A bemutatón látszott: gyakorlatilag minden alkalomra, minden változatban kapható. Van gyűrűs, van lila, téli, nyári, őszi, virágos és farmeranyagú, háton és mellkason viselhető. Sőt, van kifejezetten apukáknak való modell is, férfias színekben…

CzA

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.