Hirdetés

A közösségi médiában támadnak vissza a patkányozós Bangónéra 

civishir.hu, MTI

2019.04.28. 13:40

A közösségi médiában támadnak vissza a patkányozós Bangónéra 
Bangóné Borbély Ildikó szókimondó volt…

Ez már egy rövidfilmet is megér a Fidesznek.

Hirdetés

Hirdetés

A Fidesz a párt közösségi oldalára feltöltött rövidfilmmel többlépcsős tájékoztató akciót indít Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) országgyűlési képviselő kijelentése után.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója április 28-i balatonfüredi sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a szocialista politikus egy televíziós interjúban patkánynak nevezte a Fidesz támogatóit, ami szerinte „felháborító, elfogadhatatlan és mélyen sértő”. Véleménye szerint Bangóné e kijelentésével átlépett egy olyan határt, amelyet nem lehet, mert nem szabad embereket megalázni akkor sem, ha politikai ellenfél szavazóiról van szó.

Közölte: mivel pénteki és szombati felszólításuk mind a képviselő, mind pártja vezetői részéről „süket fülekre talált”, csak „kínos és gyáva magyarázkodásba kezdtek”, ezért a Fidesz első lépésben a rövidfilmmel a „jóérzésű magyar emberekhez fordul”, és arra kérik őket, emlékezzenek erre az európai parlamenti szavazás napján.

Az egyetlen hajdú-bihari szocialista országggyűlési képviselő az eset után a Facebook-oldalán azt írta, „meg sem fordult a fejében”, hogy szavazókat összefüggésbe hozza a patkányinvázióval. Közölte, ha valaki ennek ellenére is megbántódott, akkor bocsánatot kér. 

Fentebb az ominózus párbeszéd, amely alapján mindenki eldöntheti, hogy igazat mond-e Bangóné Borbély Ildikó. A képviselő közösségi média oldalán már több mint 2 ezer hozzászólás látható a patkányozás kapcsán. 

MSZPFideszBangóné Borbély Ildikó

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.