Adatvédelem

2016.06.26. 13:00

Tisztelt Látogató!

Hirdetés

Adatvédelmi nyilatkozat:

A feliratkozáskor megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető, bármely elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXVII. törvény vonatkozó rendelkezései alapján hozzájárulását adja ahhoz, hogy a BDR Média Kft.  (4024 Debrecen, Piac u. 28 /C. I. em. 14-15.) által készítendő információs adatbázis a következő adataimat tartalmazza: név, lakcím, telefonszám, mobilszám, e-mail cím.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a feliratkozásnál feltétel nélkül elfogadja és Önre nézve kötelezőnek ismeri el a BDR MÉDIA Kft. adatkezelési szabályzatát, valamint kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához.

A regisztrált felhasználók adatainak védelmét minden alkalmazásnál, eljárásnál és adatátviteli, tárolási módszernél szem előtt tartjuk, adatait minden esetben megőrizzük és visszakereshető formában tároljuk.

Látogatóink személyi adatait nem fenyegeti veszély az oldalon.

Szóljon hozzá!

Hirdetés