Hirdetés

Vona: a Fidesz veszélyezteti a győzelmünket

Vona: a Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados győzelmét

mti

2010.03.21. 08:38

Vona: a Fidesz veszélyezteti a győzelmünket
fotó: hotdog.hu

Veszprém – A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados győzelmét – mondta Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke.

Hirdetés

Azt hallani ugyanis, hogy a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmados győzelmét, holott ez éppen fordítva van – jelentette ki Vona Gábor. A Veszprém Arénában csaknem ezer ember tapsviharral fogadta a Jobbik-elnök közlését, miként azt is, hogy ha megnyerik a választást, megszüntetik a TV2 és az RTL Klub televíziókat. Vona Gábor szerint az országot csak tudatosan, készakarva lehetett ennyire szétverni, és ezt nem a magyar emberek tették, hanem a politikusok.

Mint mondta: a politikusok azért „reszketnek tőlünk ennyire”, mert tudják jól, hogy a radikális változás rajtuk fog kezdődni.

Ha van párt, amelynek nem fog megremegni a térde, ha „Draskovicsot, Szilvássyt, meg a többieket be kell zárni a börtönbe, azok mi vagyunk” – jelentette ki a Jobbik elnöke.

Szerinte ha a Fidesz nyerné meg a választásokat, akkor sem lesz jobb. „Pintér Sándor lesz állítólag a Fidesz belügyminiszter-jelöltje, és állítólag az övé lesz nem csak az összes rendvédelmi fegyveres testület, hanem a titkosszolgálatok is, és övé lesz az APEH” – mondta. Akinek mindez a kezében van, bárkit „el tud tüntetni” – fogalmazott, megjegyezve: a Fidesznek a legfontosabb célja az lesz, hogy a Magyar Gárdát, a Jobbikot eltüntesse. „A Fidesz bennünket ellenségnek tart, az összes lakossági fórumukon már csak arról beszélnek, hogy miért kell a Jobbikot eltaposni”.

A Jobbik programjáról szólva kiemelte: a számonkérés „csak félmunka”, ugyanis olyan törvényeket kell hozni, hogy „a jövőben a politika ne válhasson még egyszer a társadalom ellenségévé”. El kell törölni a képviselők mentelmi jogát, törvénybe iktatni a visszahívhatóságukat, eltörölni a végkielégítésüket, nyilvánosságra kell hozni az ügynöklistákat, a nemzeti vagyont pedig alkotmányos védelem alá kell helyezni – tette hozzá.

Szóljon hozzá!

Hirdetés