Hirdetés

Hirdetés

Diadalmasan indult az idény a debreceniek számára

2018.04.02. 17:55

Diadalmasan indult az idény a debreceniek számára
(Fotó: Gladiators)

Győzelmet hozott a húsvéti nyuszi.

Hirdetés

Hirdetés

A Debrecen Gladiators sikeresen kezdte a szezont, hiszen 16-6-ra megverte a Budapest Cowbells 2-t idegenben a Magyar Amerikaifutball Liga Divízió I-es bajnokságában.

Az út a fővárosba nem volt zökkenőmentes a cívisvárosiaknak, de a csapadékos időjárás sem könnyítette meg a dolgát egyik csapatnak sem.

„Egy kicsit kellemetlen volt, hogy 1 óra 20 percet álltunk az autópályán egy baleset miatt, illetve hogy az időjárás sem volt túl kegyes hozzánk a meccs alatt, de szerencsére ez nem volt olyan nagy befolyásoló tényező. A második félidőben a passzjátékunkat teljesen el kellett felejtenünk, de akkor már vezettünk. A defense hozta a szokásosnak mondható jó formát. Nagyon stabilak voltak a védők, mindig mentek a labdára. Most debütált az új offense, amely működött. Volt néhány elejtett passz és félreértés, de rendben volt minden. A tavalyi szezont figyelembe véve, ez a győzelem most sokakat rendbe rakott fejben. Minden egyes mérkőzés most egy lépés afelé, hogy újra sikeres csapat legyünk.”

mondta Szűcs Botond vezetőedző.

A Gladiators együttesét legközelebb Debrecenben láthatják majd a szurkolók, április 29-én a Budapest Titans látogat a cívisvárosba.

Debrecen Gladiatorsamerikaifoci

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.