Hirdetés

Szerdán bemelegítettek, csütörtöktől már élesben pattogtatnak a Kossuth téren

civishir.hu

2018.08.30. 11:50

Szerdán bemelegítettek, csütörtöktől már élesben pattogtatnak a Kossuth téren
Fotó: Cívishír

Fokozódik a kosárbuli Debrecenben.

Hirdetés

Szerdán a női 3x3-as magyar kosárlabda-válogatott szereplésével a Kossuth téren elkezdődött az ötnapos debreceni dzsembori, ráadásul az is kiderült a 3×3 debreceni eseményeinek első napján, hogy a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség felkérte a várost további két World Tour Masters, illetve a 2020-as 3×3 U18-as világbajnokság megrendezésére.

Csütörtöktől két napon át a férfi profi csapatoké lesz a főszerep, ugyanis indul a World Tour Masters debreceni fordulója.

 Már 13 órától elkezdődnek a selejtezők, ahol hat csapat, két csoportban mérkőzik meg egymással, a csoportgyőztesek pedig felkerülnek a főtáblára. 15 óra 20 perctől pedig elkezdődik a főverseny is, a nagy esélyes, első kiemelt Novi Sad ellenfele a szerb Vrbas lesz. Rögtön a második mérkőzésen láthatjuk a Team Budapest néven induló magyar válogatottat (Mohácsi Máté, Horváth Ákos, Kerpel-Fronius Balázs és Demeter Attila), akik nem mással, mint a tavaly a cívisvárosban diadalmaskodó Limannal csapnak össze. Csirke Ferenc tanítványai második mérkőzésüket 17 óra 25 perckor játsszák a szerb Ralja ellen.

Szóljon hozzá!

Hirdetés