Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három focista, akikről nem gondolnád...

| 2020. 03. 06 | 16:28:00
...hogy a legtöbbet kereső focisták közé tartoznak.
Három focista, akikről nem gondolnád...
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem csak Ronaldóé és Messié a világ

A futball csillagairól mindenki tudja, hogy nem csupán a tehetségük emeli őket a magasba, hanem a vagyonunk is, amelyet többek között a felfelé ívelő karrierjüknek köszönhetnek. Ezek a gazdag focisták nem feltétlenül azért kerültek a vagyonosok táborába, mert a foci hozott ennyit a konyhára, hanem más bevételi források által is sikerült a magasba kapaszkodniuk. 

Alexandre Pato

Az egyszerűen csak Pato-ként ismert, 30 éves labdarúgósztár a világ egyik legvagyonosabb embere. Pato az olimpiai játékokon is részt vett. 2008-ban nyerte az első érmét (bronz), majd 2012-ben egy ezüstérmet is besöpörhetett, az Unibet adatai szerint.

Pato 16 évesen kezdte a futballkarrierjét, majd az Internacional Sports Club írt alá vele szerződést, amely engedélyt adott arra, hogy a Campeonato Brasileiro Sub 20 versenyben játsszon. 2006-ban csapata megnyerte a FIFA Klub Világkupát. Nettó vagyonát 145 millió dollárra becsülik. A brazil labdarúgó jelenleg a Sao Paulo játékosa. 2006-ban Klubvilágbajnok lett, majd 2007-ben a dél-amerikai recopa győztese. 2006-ban brazil junior bajnokká vált, egy évvel később dél-amerikai juniorbajnok lett a bet365 alternatív link szerint, 2011-ben pedig besöpörte az olasz bajnoki címet. 

Gareth Bale

Gareth Bale jelenleg az FC Real Madrid spanyol klubban, és a wales-i válogatottban játszik. 2003-ban, a Real Madrid 101millió eurót fizetett a Tottenham-nek, így abban az időben, minden idők legdrágább játékosaként tartották számon. Vagyonával még Cristiano Ronaldot is megelőzi. Talán egyedülálló játéktechnikájának is köszönheti, hogy nagy sikereket ért el a sportban. Az egyik legjobb képessége, hogy gyorsabban képes futni, mint a védők. A 125 milló dolláros nettó vagyonával, méltán érdemelte ki a világ egyik leggazdagabb labdarúgója címet. Gareth Bale domináns szerepet játszott a Premier Ligában, mígnem a Real Madrid át nem csábította őt. Fő szponzora, az Adidas, így ennek a szerződésnek is köszönheti vagyona gyarapodását. Bale-t sokan szeretik hihetetlen teljesítménye, sebessége és fizikai adottságai miatt, pontosabban a pályán való szereplése miatt. 

Eden Hazard

Eden Hazard is hivatásszerűen rúgja a bőrt. Futballkarrierje már 4 éves korában elkezdődött. Szülővárosának sportklubjában kezdődött a foci iránti szeretete. A Belgiumból jött focista, a spanyol élvonalbeli Real Madrid, és a belga válogatott játékosa. Néha szélső, néha pedig támadó középpályásként játszik.  Fiatal kora ellenére a világ egyik legjobb játékosaként tartják számos. 2020-ban, 100 millió dollárra becsülték a vagyonát. Igaz, nem a legvagyonosabb focista a világon, de még olyan fiatal, hogy számtalan esélye van a leggazdagabb labdarúgó cím elérésére. 

Kapcsolódó hírek
Változik a DVSC programja, mert hamarabb ér véget a bajnokság
Változik a DVSC programja, mert hamarabb ér véget a bajnokság
Az EB-re való felkészülés miatt döntött így az MLSZ.
Gólya járt a DVSC-nél
Gólya járt a DVSC-nél
Fia született a debreceniek játékosának.
Már lehet jelentkezni az EB-jegyekért; egy hét múlva lejár a határidő!
Már lehet jelentkezni az EB-jegyekért; egy hét múlva lejár a határidő!
Utána már csekély esély lesz a jegyvásárlásra - így az MLSZ.
Pontosztozkodással zárult a Loki várdai kiruccanása
Pontosztozkodással zárult a Loki várdai kiruccanása
Az alacsony színvonalú mérkőzésen nem született gól.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés