Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeretnék LED világítást, de nem vagyok műszaki zseni!

| 2023. 10. 31 | 11:46:34
Melyek a LED világítás létrehozásával kapcsolatos fontos mozzanatok?
Szeretnék LED világítást, de nem vagyok műszaki zseni!
A LED szalagos világítás kifejezetten alkalmas a díszléces rejtett világításokhoz és a dizájn fényekhez is (Fotó: Anro épületdíszítés)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyre többen szeretnének dizájnos világítást beépíteni az otthonukba, de sokan azt sem tudják, hogy mivel lehetne ezt kivitelezni és hogyan. Nagyon sokszor találkozunk ezzel a problémával az ANRO LED világítás webáruház ügyfélszolgálatán, ezért most áttekintjük a LED világítás létrehozásával kapcsolatos fontos mozzanatokat!

Miért keresik egyre többen a LED világítást?

A LED technológiával készült fényforrások és lámpatestek rendkívül energiatakarékosan és hatékonyan működnek. Az egykori áramzabáló halogén fényforrások helyettesítését látja el, töredék áramfogyasztás és kiváló fénykibocsátás mellett. Izzó, csillár, szalag, fénycső, panel formájában is megvásárolhatjuk a LED-es lámpákat, melyek fővilágításhoz és hangulatvilágításhoz is használhatók.

Milyen LED világítások keresettek manapság?

Nagyon keresett formája a LED szalag. Itt a LED chipek hosszanti irányban vannak felszerelve és kábelként, szalagként világítanak. Nagyon szuperül lehet vele vonalfényeket létrehozni. A vonalfények ma álmennyezetekben és gipszkartonos válaszfalakban, valamint bútorokban is hódítanak! A LED szalagos világítás kifejezetten alkalmas a díszléces rejtett világításokhoz és a dizájn fényekhez is.

Mi az a módszer, amivel szaktudás nélkül is lehet otthon LED világításom?

Habár a LED szalag beüzemelése nem bonyolult feladat, sok esetben szakértelem nélkül rendelkezők is szeretnék megugrani ezt az akadályt. Ilyenkor praktikus a komplett LED szalag szett, amely egy csomagba összekészítve tartalmazza a világításhoz szükségeseket. A legfontosabb a működtető tápegység és a LED szalag, de többféle összeállítású szett is létezik az eltérő igények miatt.

Milyen LED szalag szett kapható az ANRO Webáruházban?

A legalapvetőbb megoldásnak a LED szalag + tápegység kombó számít. Többféle változatban kapható, amelyben változik a LED szalag hosszúsága, vagy a fény színe. A készlet 1-10 méter közötti LED szalagot tartalmaz. A fény színe szerint fehér és RGB, azaz színváltós típusok is kaphatók.

Kínálatunkban nemcsak a 220 Voltos hálózati áramról működtethető típusok érhetők el. Létezik olyan típus, amely USB csatlakozóról táplálható be, ezáltal tévéről, számítógépről is üzemeltethető. Más összeállítások mozgásérzékelőt is tartalmaznak, így automatizálható a világítás.

Milyen feladatokra alkalmas a LED szalag szett?

A fehér fényű változatok akár konyhai pultvilágításhoz is használhatóak. Ebből kaphatók 3 méteres változatok is, ezzel igazodva az általános konyhapult méretekhez.

A színváltós LED szalagokkal nagyon jól feldobhatjuk az enteriőrt. Az 5 vagy 10 méter hosszúságú szettek egy szoba hangulatvilágítására is felhasználhatóak. A színváltós LED szalagok mindig távvezérlővel vannak összecsomagolva a kényelmes használat érdekében.

Ugyanakkor létezik 1-3 méter hosszúságú színváltós szalag, amelyek tévék és íróasztalok dekoratív háttérfényét képezhetik.

De olyan LED szalag csomagok is vannak, amelyek az ágy aljára szerelve és egy mozgásérzékelővel összekapcsolva az éjszakai közlekedést könnyíthetik meg.

Miután a LED szalagokkal megvalósítható világítási élmény ma már határtalan lehetőségeket tartogat, ezért azt ajánljuk, hogy ötletek kutatásához feltétlenül látogassa meg az ANRO LED világítás Webáruházat. LED szalag termékeink nagy része azonnal kész a postázásra, nagyszerű segítség azokban az esetekben, mikor már „holnapra kell” a LED! Természetesen akkor is látogassa meg oldalunkat, ha egyelőre csak a dizájn elképzeléseket szeretné áttekinteni, hiszen blogunkban több 100 cikk várja a lakásfelújításra, világítás-korszerűsítésre, hangulatos lakások kialakítására készülődőket!

Kapcsolódó hírek
Egy lépéssel közelebb
Egy lépéssel közelebb
Budapestre érkezik a Sneakerness.
Autót bérelne a Debreceni Hőszolgáltató Zrt.
Autót bérelne a Debreceni Hőszolgáltató Zrt.
Összefoglaló tájékoztató a „1 db Toyota Proace City EV (Comfort 4D 110kW) típusú gépjármű tartós bérlete a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. részére.” tárgyú beszerzési eljárásról.
Debreceni fejlesztés a környezet védelmében
Összefogott a tudomány és az ipar.
Mercure Debrecen: négycsillagos szálloda a virágkarnevál jegyében
Mercure Debrecen: négycsillagos szálloda a virágkarnevál jegyében
Az új debreceni szálloda augusztus 15-én nyitja meg kapuit.
A tapéták új dimenziója – Glamora 
A tapéták új dimenziója – Glamora 
Olaszországból, a művészetek hazájából.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés