Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Becsky András folytathatja a Debreceni Sportcentrum élén

Cívishír | 2024. 06. 22. | 08:34:41
Két másik intézményvezetőnek is bizalmat szavazott a közgyűlés.
Becsky András folytathatja a Debreceni Sportcentrum élén
Becsky András (balra) egy debreceni eseményen Papp László polgármesterrel (Fotó: Debrecen.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni Sportcentrum, a városi szociális szolgálat, valamint a család- és gyermekjóléti központ élén is az eddigi vezetők folytathatják a munkát a következő 5 évben. A debreceni közgyűlés június 20-i döntései értelmében így a jövőben is Becsky András irányíthatja az önkormányzati sportcég, Nagy Lajosné a szociális szolgálat, Orosz Ibolya Aurélia a család- és gyermekvédelmi szervezet tevékenységét.

  • Becsky András 2014 óta Debreceni Sportcentrum Kft. ügyvezetője. A közgazdászként végzett szakember korábban a Debrecen Jégcsarnok Kft. és a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter Kft. ügyvezetőjeként is dolgozott. 2017-től a Magyar Úszó Szövetség általános alelnöke. Hét évvel ezelőt a Nemzeti Versenysport Szövetség, 2022-ben a Magyar Olimpiai Bizottság felügyelőbizottsági tagjává választották. 2014-től a Debreceni Egyetemen oktat, a Magyar Közgazdasági Társaság Sportgazdaságtani Szakosztályának alapító elnökségi tagja. A következő 5 évben az alapbére havi bruttó 1,25 millió forint lesz.
  • Nagy Lajosné egyedüli pályázó volt a DMJV Városi Szociális Szolgálat intézményvezetői pozíciójára, a bíráló bizottság véleményében „maximálisan alkalmasnak” tartja a feladatra. A diplomás ápoló, klinikai szakápoló végzettségű szakember már 1990-ben a városi szociális szolgálatnál dolgozott, 2005-től intézményvezető-helyettes lett. Pályafutása során házi gondozói, szervező gondozó, otthoni szakápolási szolgálatvezető és gondozó szolgálatvezető munkaköröket látott el. 1993 óta tereptanári tevékenységet folytat, 2001-ben részt vett a Tereptanári Módszertani Kézikönyv összeállításában. A Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesületének, valamint a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara tagja. 2018-ban az önkormányzat „Debrecen Város Boncz László díja” elismerésben részesítette. A következő 5 évben az alapbére havi bruttó 1,53 millió forint lesz.
  • Orosz Ibolya Aurélia – 2014 óta a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője – szintén egyedüli pályázó volt a DMJV Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetői pozíciójára, a bíráló bizottság véleményében „teljes mértékben alkalmasnak” tartja a feladatra. Az óvodapedagógus, szociálpedagógus, szociálpolitikus végzettségű szakember 2014 óta a család- és gyermekjóléti központ vezetője. Szakmai pályafutását 1998-ban családgondozóként kezdte Hajdúdorogon, majd a hajdúdorogi Családsegítő Szolgálat intézményvezetője lett. 2003-tól 2005 júliusáig a ReFoMix Kht. Családok Átmeneti Otthona szakmai vezetője és intézményvezetője. 2005 júliusában kezdett dolgozni a DMJV Családsegítő Központban családgondozóként, 2006-tól általános intézményvezető-helyettes és módszertani osztályvezető, később a gyermekjóléti központ szakmai vezetője. 2006 óta szakértői tevékenységet folytat, valamint a Magyarországi Családsegítők és Gyermekjóléti Szolgáltatók Országos Egyesületének elnökségi tagja. 2011 óta oktat, valamint a Módszertani Gyermekjóléti Szolgáltatók Országos Egyesületének tagja. 2017-ben a „Szociális Munkáért Díjban” részesült. A következő 5 évben az alapbére havi bruttó 1,11 millió forint lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hova, hova? Hajdúszoboszlóra? Debrecenbe?
Friss elemzést tett közzé a Magyar Turisztikai Ügynökség.
Tervezhetik a józsai tehermentesítő utat
A Kastély utca térségében csatlakozna a 35-ös főúthoz.
Érdemes munkahelyet váltanod? 7 tényező, ami segíthet a döntésben
Számos oka lehet annak, ha te is szeretnél munkahelyet váltani.
Visszanyitják a repülőteret Debrecenben
Újraindul a légiközlekedés.
A Campus köszöni, jobban van, mint valaha
Azahriah, Rita Ora és a fesztiválcsinálók ötcsillagos bulival lepnék meg Debrecent.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Korlátozzák a parkolást a Nagyerdőn
Korlátozzák a parkolást a Nagyerdőn
A debreceni fesztivál ideje alatt több útszakaszt is lezárnak.
Szemmel „vadásztak” a gyerekek a Polgár melletti erdőben
Szemmel „vadásztak” a gyerekek a Polgár melletti erdőben
Az egynapos eseményen vadászkultúrából és természetismeretből kaptak hasznos tudást.
Huszonnyolc adatgyűjtőt venne a DKV
Huszonnyolc adatgyűjtőt venne a DKV
Adatgyűjtő készülékekre írtak ki pályázatot.