Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A menők eddig továbbmentek; szombaton Dzsudzsák is pályára léphet Debrecenben

| 2012. 12. 29. | 11:05:50
A második nap is zsúfolásig telt ház a Hódosban, a tavalyi harmadik majdnem elbúcsúzott, a nap végére volt egy kis pfújolás is.
A menők eddig továbbmentek; szombaton Dzsudzsák is pályára léphet Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pénteken a XII. M3 Outlet Real Team Kupa négy csoportjában zajlottak a küzdelmek. Az D csoportban az ebesi a CGB-Taskó csapata mögött a torna főszervezőjének, Debreceni Péternek a csapata, a Real Team jutott tovább a vasárnapi középdöntőkbe. Az E jelű kvartettben a Szakály Dénes vezette Túrós Batyu simán lépett tovább, másodikként a debreceni fiatalokból álló Garda Étterem örülhetett. Az F csoportban a karcagi Labonczfa és a szoboszlói B-52 gárdája között dőlt el a csoportelsőség egy szoros mérkőzésen, a karcagiak elsőként, a B-52 másodikként végzett és jutott tovább. A legnagyobb izgalmakat a G csoport hozta, ahol a tavalyi harmadik Koroknai Autósiskola rögtön vereséggel kezdett a nyírmadaiak ellen. Koroknaiék vesszőfutása tovább folytatódott, hiszen második mérkőzésükön a debreceni agárosok ellen is csak egy ikszre futotta, ráadásul a DASE az utolsó pillanatban még kilencest is hibázott. A csoport negyedik csapata, a Szertár mindkét meccsét nyerve továbbjutott, és bár az utolsó fordulóban a DASE csapata nagy arányú győzelmet aratott a teljesen elfáradó madaiak ellen, a Koroknai Autósiskola hattal nyert a kiengedni látszó Szertár Sportbolt CTS ellen, és ezzel a sírból hozta vissza a továbbjutást. A közönség ki is fejezte nemtetszését a szokatlan eredmény(ek) miatt.

Szombaton újabb nagyágyúk jönnek

H csoport: A csoport legerősebb csapata a tiszafüredi Nemzeti Étterem. Az eredetileg strandfocitornákra szerveződött csapat több NB I-es futsal mérkőzéssel rendelkező játékost is felvonultat. Ebben a kvartettben érdemes lesz figyelni még a derecskei CL Disaster gárdájára, akik rendszeres résztvevői tornánk középdöntős szakaszának. A miskolci Interstop-SG Therm és a debreceni Hedge Hair-Corpus Fittnes pedig készen áll kihasználni az esélyesebbek hibáit.

I csoport: Évről évre a torna egyik esélyesének számít a dabasi Kohárik Kft. együttese, de az igazán kiugró teljesítmény még várat magára. Az egyik leginkább várt kvartettben szerepel még az orgoványi Vi-Szövi. Az MTK akadémiáján pallérozódó társaság, az egyik leglabdabiztosabb csapat, szellemes, látványos és szórakoztató támadójátékuknak köszönhetően hamar elnyerték a közönség szimpátiáját. Az egész torna üde színfoltjai lehet a tiszavasvári Kis-Ház és a többek között ifj. Sándor Tamással felálló DVSC fiatalokból álló Új Generáció-Belga Söröző.

J csoport: Ebben a csoportban szerepel a címvédő szolnoki Viktor Security együttese. A torna védjegyének számít Dzsudzsák Balázs pályára lépése, a kilátogatók idén is gyönyörködhetnek majd a  a Dinamo Moszkva klasszisának megoldásain. Valószínűsíthető, hogy a 2008-as és 2011-es tornagyőztes alakulat testén át vezet majd az út a végső győzelemhez. A kupa egyik legnagyobb hiányzója a sérült Kovacsics Károly lesz, a torna korábbi gólkirályának távollétében a többiekre nagyobb teher hárul majd. Igazi sztárparádét ígér a debreceni Joma Shop fellépése is, a Tisza Tibor vezette csapat már a csoportban komoly erőfeszítésekre késztetheti majd a címvédőt. A debreceni Borudvar és szintén debreceni Kalóz Pub gárdáira nehéz feladat vár a csoportból való továbbjutás kiharcolásáért.

K csoport: Az utolsó négyesből mindenképpen kiemelkedik a tavaly az elődöntőig menetelő debreceni székhelyű együttes a Szuper Divatáruház. A Bajzát Péterrel, Németh Norberttel felálló együttes számos NB I-es játékost vonultat majd fel, évről-évre egyre előrébb végeznek, idén nem titkolt céljuk a torna megnyerése. Ennek érdekében hívták el a paksi Simon Attilát és Lázok Jánost, a kispesti Délczeg Gegelyt és a győri Völgyi Dánielt, akik szintén nagy spílerek kispályán is. A hajdúszoboszlói Aqua-General, a komádi nagypályás csapata a KSE és a debrecencity.com nagyjából hasonló eséllyel pályázik a második, még továbbjutást jelentő helyre.

Az eredményeket és a torna alalkulását a XII. M3 Outlet Real Team Kupa hivatalos oldalán követhetik

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.