Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden betegség gyógyítható, de nem minden ember

| 2019. 05. 09. | 10:22:00
A debreceni Perge Juliannával arról, hogy minden ember csoda.
Minden betegség gyógyítható, de nem minden ember
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Cívishír: Nehéz hinni abban, ami nem látszik, pedig lehet, hogy nem falakon kellene átlátni vagy a felhők fölé, hanem csak befelé figyelni. Nem könnyű ez a mai világ zajában… Tanulható?
Amit látunk a két vizenyős szemünkkel, az egy százaléka a valós világnak, a 99 százalék a láthatatlan világ. Amiért nem látják az emberek, nem hiszik el. Én nem tanítok, csak az ősi tudást hozom elő az emberekből, ami bennük van, azáltal a félelmeket, blokkokat, fájdalmakat, emberi kapcsolatokat felülírjuk a képzés által. Tehát, igen: tanulható.

Drámai gyermekkora és nem sokkal könnyebb fiatalsága volt. Igaz az, hogy annyit tesz ránk a sors, amennyit elbírunk?
Az életemet úgy vészeltem át, hogy korán megtapasztaltam, a bennem lévő Isten csak annyit ad, amennyit elbírunk, egy picivel sem többet. Nem tudtam arra vonatkozóan senkitől sem segítséget kérni, hogy melyik utat járjam. Akármilyen nagy dolog, tapasztalás történt velem, felálltam, mentem tovább. Hiszen isteni védelem alatt állunk, ha a saját utunkat járjuk – addig mindent kibírunk. Átváltoztatták az emberek agyát ebben az anyagi világban, pedig mindenki egy csoda a takarítónőtől, az orvosig.

A személyes sorstragédia másokat elgyengít, önt megerősítette. Hogyan tudja ezt az energiát még tovább is adni?
Az emberek félnek a fájdalomtól, ezért el sem kezdik megoldani a bennük lévő problémákat, mert nem akarnak fájdalmat. Én mindig az ellenkezőjét választom. Belemegyek a fájdalomba, átélem, azonosulok vele, majd felülírom. Ez az ősi magyaroknál így működött: mindenki magát gyógyította, hiszen régen a betegség szégyen volt. Most meg két ember találkozik, csak arról tudnak beszélni, hogy ki milyen beteg, és ezzel negatív energiát sugároznak. Nagyon sok ember sajnos így szerez magának figyelmet, a panaszai által. Ez kegyetlen dolog. A betegségek fő lelki oka az, hogy nem szeretjük magunkat eléggé.

Azaz azáltal, hogy felülkerekedünk a fájdalmakon, kiadjuk magadból?
Minél nagyobb a fájdalom, annál magasabb energiaszintre jutunk, és annál több mindent kibírunk. Ezért vallom azt, hogy lépcsőfokokból áll az életünk. Két lépcsőfokon lehetetlen egyszerre lépni. Minden lépcsőfoknak megvan a maga életfeladata, és ezeket meg kell oldanunk. Ha tiszta utat járunk az életünkben (ezek íratlan lelki törvények), összeköttetésbe kerülünk a bennünk élő Istennel, angyali, szellemi lelki segítőinkkel, belső hangunkkal, ki hogy nevezi. Most azt látom az emberekben, hogy mindenkinek segítenek, csak saját magukkal nem foglalkoznak. Pedig ha mindenki a maga háza tájékán sepregetne, nem lenne szükség kórházakra,  börtönökre, bíróságokra, ügyvédekre, orvosokra, semmire. Aki nem a maga útját járja, magát pusztítja el, és nem az orvosok, meg ez meg amaz teszi vele ugyanezt. Vállalnunk kell az életünkért a felelősséget, dolgozni magunkon, tenni a dolgunkat. A mai világban az idő a legdrágább kincs. Mindenben tudok segíteni, de senkinek az idejét nem tudom visszaadni. Ezért kell magunkon dolgozni, amíg nincs nagy baj. Nagyon sok fiatal (30-40 évesek) jár hozzám képzésre. Ők érzik, hogy ez a világ nem az övéké. Tenni akarnak ellene.

Egy állapotfelmérés során lát már dolgokat, mielőtt a kliens meg sem szólal? Ránk van írva a bajunk?
Már az utcaajtóban látom. Az arcon minden betegség benne van. A szem a lélek tükre, abból minden látszik. Ráhangolódom a betegre, és kérdezgetem, orvosi papírok nélkül. Mindig azt a kérdést teszem fel, hogy mit akar üzenni nekem. Miért jön hozzám? Mit akar nekem tanítani? Az ő betegsége valahol bennem is bennem él. Az ő bőrébe belebújok, és megnézem, mit csinálnék az ő helyében. A sorsunkat nem kerülhetjük ki, viszont átírhatjuk jóra, ha tiszták az energiáink.

A gyógykovácsolás kapcsán sokan tartanak a fájdalomtól. Reális a félelem?
Mi a szeretet erejével a test lendületét használjuk ki, mintegy fájdalom nélküli gyógyulás. Akkor jelentkezik kisebb fájdalom, de csak egy pillanatig, és ott, ahol nagyobb gond van. De csak egy pillanata, még helyre pattintjuk. Ezért változtattam meg a csontkovácsolást gyógykovácsolássá. Ezt tilos erőből végezni. Abban a pillanatban abbahagyom, hogyha megtalálom a végpontot.

Jobb hely lenne a világ, ha mindenki meditálna?
Sőt. Ez a jövőnk. A lélek a legfontosabb. Aki változást szeretne az életében, az előbb a lelkét gyógyítsa meg. Hogyan lehet gyógyítani a lelkünket? Meditációval, de nagyon fontos, hogy az mennyire minőségi.

Rengeteg útkereső van minden korosztályban. Egy mondatban összefoglalva: mit jelent tudatosan élni?
Lelkileg, szellemileg, fizikailag harmóniában vagyok önmagammal.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.