Hirdetés

Debrecenben a fél világ!

2019.02.06. 21:06

Debrecenben a fél világ!
Fotók: Cívishír

Négy földrész kiválóságai csapnak össze. Nem kérnek irgalmat, de nem is adnak!

Hirdetés

Argentínából, Botswanából vagy éppen Thaiföldről is Debrecenbe szólította a kötelesség a bokszolókat, hogy csak három egzotikus országot említsünk, de természetesen Európa legjobbjai sem hiányoznak, így igazán nagy és színes mezőny sereglett össze. Összesen harminc nemzet válogatottját vonultatja fel a 63. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékverseny, amelynek küzdelmei szerdán kezdődtek meg a selejtezőkkel. A mintegy 140 induló közül nem mindenki mutatkozott be, egyes súlycsoportokat a sok nevező miatt ketté osztottak, így azokban két csoportban zajlanak a ringcsaták.

A debreceniek közül egyedül Nagy Bence mutatkozott be a 2019-es Bocskai nyitányán. A debreceniek nehézsúlyú kiválósága évről évre kivágja a rezet hazai pályán, és ezúttal sem okozott csalódást a szurkolóinak. A cseh Jan Pavelt nagy vehemenciával kezdett, de Bence hamar lehűtötte a kedélyeit néhány kiadós pofonnal, és onnantól már debreceni iskolaboksz örvendeztette meg a nagyérdeműt. A hazai legény parádés formáról tett tanúbizonyságot, ami sok jót ígér a folytatásra.

Nagy Bence révén debreceni diadallal nyitott a 63. Bocskai!
 

A küzdelmek csütörtökön 14 órától folytatódnak, a hajdúságiak közül láthatjuk a szerdán győztes Nagy Bencén túl a magyar bajnoki ezüstérmes Nagy Ádámot (75 kg), valamint a DVSC hajdúhadházi kiválóságát, Bernáth Lászlót (52 kg). Nagyszerű küzdelmekre van kilátás, aki szereti a férfias játékokat, annak ott a helye az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban!

BeA

Galéria

DebrecenBocskai-emlékverseny

Szóljon hozzá!

Hirdetés