Hirdetés

Hirdetés

Bajnoki elődöntőben a debreceni bowlingozók!

civishir.hu

2018.10.25. 08:14

Bajnoki elődöntőben a debreceni bowlingozók!

November közepén kezdődik a rájátszás.

Hirdetés

Hirdetés

Múlt hétvégén játszotta utolsó NBI-es bajnoki mérkőzését az alapszakaszban a Cívis Bowling Team. A tét már csak a veretlenség megőrzése volt, az már korábban eldőlt, hogy továbbjut a bajnoki elődöntőbe a Cívis Egyesület csapata. Az ellenfél a jól ismert régi rivális, a budapesti Glow "A" együttese volt, idegenben.

A tét hiányával magyarázható módon kissé álmosan kezdődött az összecsapás, de a debrecenieknek jól alakultak a dolgok az elején. Előnyt szerzett a Cívis, amit növelni is tudott a második körben, és úgy jutott a páros mérkőzésekig hogy vezetett 10-6 arányban. A stabil vezetést azonban a duók szépen leadták, így némi meglepetésre a Glow jó hajrával kiegyenlített a végén, mivel a 4 páros meccsből hármat megnyert.

12-12 lett a vége, a versenyszabályok alapján a több dobott fával a Cívis két pontot, a Glow egyet könyvelhetett el.

A bajnoki veretlenség megmaradt tehát, a 100 százalékos teljesítmény elúszott, de kritika nem érheti a csapatot, nagyon szépen teljesített ebben az idényben is, elérte a minimális kitűzött célt, továbbjutott a rájátszásba, ami november 17-én kezdődik a Cívis számára, ekkor fogadja hazai pályán, Tiszaújvárosban a másik csoport második helyen végzett csapatát, a szintén budapesti ATTE "B" -t. Visszavágó 25-én, Budapesten.

Győzelem esetén a bajnoki döntő következik, ahol a szintén Cívis Egyesület égisze alatt induló Székely Medvék (Székelyudvarhely) - az Old Glow Budapest elődöntő győztese lesz az ellenfél.
bowlingCívis Bowling Team

Szóljon hozzá!

.