Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A viharos szél miatt fák dőltek Debrecen több pontján is

| 2022. 07. 06. | 10:49:00
Tüzekhez, balesetekhez is vonultak a megye tűzoltói.
A viharos szél miatt fák dőltek Debrecen több pontján is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ötszáz négyzetméteren égett a tarló hétfőről keddre virradóan Debrecenben, a Lóskuti utca közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi szerszámokkal eloltották a tüzet.

Harminc négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében július 5-én reggel Balkányban, a Görénypusztán. A tűz átterjedt egy szomszédos melléképület tetőszerkezetére, valamint a szomszédos telekre, is ahol közel száz négyzetméteren égett foltokban a száraz avar. A nyíradonyi, a nyírbátori hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet.

Ötven négyzetméter hosszan égett az aljnövényzet Egyek közelében tegnap délelőtt. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Családi ház tetőtere és a házhoz épített garázs égett kedden délelőtt Debrecenben, a Csongor utcában. Az ingatlan mellett található melléképület is kigyulladt. A debreceni hivatásos és a debreceni önkéntes tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet.

Kigyulladt egy személygépkocsi kedden kora délután Debrecenben, a Naphal utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Egy hektáron égett az aljnövényzet tegnap kora délután a Hortobágyon, Nádudvar közelében. A balmazújvárosi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körbálázó gép kedden a déli órákban Furtán, a Temető utca közelében. A tűz két hektáros területen átterjed a tarlóra, valamint két körbálára is. A berettyóújfalui és szeghalmi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Negyven hektáron égett a tarló tegnap délután a Berettyóújfalu és Bakonszeg közötti területen, ahol kigyulladt egy trafóház is. A tüzet a hajdúszoboszlói, a debreceni és a püspökladányi hivatásos tűzoltók oltották el. A munkákban három erőgép is részt vett. A nagy szél miatt tűz a vasúti forgalmat is akadályozta.

Számos riasztás érkezett tegnap délután a megye több pontjáról a viharos szél miatt kidőlt fák és leszakadt ágak miatt. Debrecenben több helyen is szükség volt a tűzoltók munkájára, így a Pallagi úton, a Csigekert utcában, a Borbíró téren, a Nagyerdei parkban, az Ádám utcában, a Honvéd utcában, az Andaházi utcában és a Kanális utcában is. Püspökladányban, a Karcagi utcában, Hajdúszoboszlón, a Kádár utcában vonultak a helyi hivatásos tűzoltók a leszakadt faágak eltávolítására.

Tegnap délután Hosszúpályiban, a Földvár utcában a viharos szél egy nyolc méteres szilfát kidöntött. A fa egy padon ülő emberre borult, aki az eset következtében elhunyt. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a kidőlt fát. 

Kétszáz négyzetméteren égett az avar tegnap délután Bakonszegen, a Rákóczi utca közelében. Az ott lakók a tűz oltását megkezdték, majd az időközben kiérkező püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Két autó ütközött össze tegnap délután Balmazújváros és Hajdúböszörmény között. A balmazújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A gépkocsikban összesen négyen utaztak, a mentőszolgálat mindenkit kórházba szállított.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.