Hirdetés

Kiadták a Szabóné elleni országos körözést

Cívisíhír

2018.04.22. 08:53

Kiadták a Szabóné elleni országos körözést
Szabó Gáborné (Fotó: Rendőrség)

A csengeri csalóként elhíresült asszony továbbra is külföldről üzenget.

Hirdetés

Csalás megalapozott gyanúja miatt országos elfogatóparancsot adott ki a Készenléti Rendőrség alá tartozó Nemzeti Nyomozó Iroda a „csengeri csalóként” elhíresült Szabó Gáborné ellen – olvasható a rendőrség honlapján a körözéseknél.

Az 1964. április 16-án született nő leánykori neve Matkó Mária, aki hollétéről tud, hívja a körözést elrendelő szervet a 36 1 443 5440-es telefonszámon, de az ingyenes 112-őn is bejelentést tehet.

A külföldön tartózkodó – megkockáztatható: bujkáló – Szabó Gábornéval legutóbb a Független Hírügynökség beszélt, a cikk szombaton jelent meg. Ebben az asszony ismét arról beszél, amivel régóta hitegeti környezetét, vagyis hogy a „jövő héten” és „május elseje után” hozzájut ahhoz a pénzhez, amiből rendezni tudja az adósságait. Továbbra is ragaszkodik ahhoz az állításához, mely szerint veszélyben érzi az életét.

A csengeri csaló azzal vált ismertté, hogy Kósa Lajost is befűzte, akiről a kampány tetőpontján az azóta megszűnt Magyar Nemzet közölt a politikus által vitatott hitelességű dokumentumokat.

Kósát a botrányba fulladt híresztelések után alig győzte dugdosni a Fidesz, miközben a volt miniszternek a többi politikushoz hasonlóan volt mit átadnia, avatnia, bejelentenie a cívisvárosban. Ezt úgy oldották meg, hogy a különféle eseményekről küldött meghívókban nem tüntették fel Kósa Lajos nevét, aki azonban rendre feltűnt ezeken a rendezvényeken. Kivéve a március 15-i debreceni ünnepséget, ahol beszédet mondott volna, de inkább a Békemenetre ment.

RaL

Kósa LajosCsengeri csalásSzabó Gáborné

Szóljon hozzá!

Hirdetés