Hirdetés

Láttak már kigyúrt tudóst? Bemutatunk egyet

IC Press

2018.04.10. 16:02

Láttak már kigyúrt tudóst? Bemutatunk egyet
Dwayne Johnson (Fotó: IC Press)

Az egész világ a tét.

Hirdetés

Hirdetés

Ezen a héten Dwayne Johnson új filmje megérkezik a magyar mozikba! A RAMPAGE – TOMBOLÁS a hírek szerint még a nagyobbnál is nagyobb durranásnak ígérkezik. A Törésvonal és a Jumanji – Vár a dzsungel főszereplője ismét összeállt, hogy elképesztő látványos és izgalmas akciófilmmel kápráztassa el a mozilátogatókat. A 80-as évek egyik legsikeresebb játéka, a Rampage főszereplője egy nagyvárosokat pusztító óriásmajom és szörnyű társai voltak. Ebben az izgalmas, látványos, a humorát mégis mindig megőrző filmben megelevenedik a játék, és maga a ’Szikla’ benne a nagy játékos!

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát.

A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik – szintén bogaras – tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.

Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekül Amerika nagyvárosa. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.