A magyar póló is a Digié

digisport

2012.10.23. 12:28

A magyar póló is a Digié

Reméljük, hamarosan a debreceniek is képernyőre kerülnek!

Hirdetés

A Magyar Vízilabda Szövetség és a DIGI Sport megállapodása alapján a 2012/13-as szezon bajnoki- és válogatott mérkőzéseit a DIGI Sport csatornáin követhetik figyelemmel a szurkolók.bAz együttműködés a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – Groupama-Honvéd mérkőzéssel indul, ami csatornánkon október 28-án vasárnap kerül képernyőre.

Az MVLSZ elnöke, Dr. Martin György úgy érzi, a szövetség lendületes partnert talált a következő szezonra: „Nagy öröm olyan csatornával együttműködni, amely igazi lehetőségként tekint a vízilabdasportra, és amely tenni fog annak érdekében, hogy a bajnokság színvonalát a klubokkal közösen tovább emelje!”

A DIGI Sport részéről Faragó András, főszerkesztő szintén elégedettségének adott hangot: „A vízilabdával egy újabb magyar sikersportág került a DIGI Sport – eddig is rendkívül erős – portfóliójába. Közvetítéseinkkel szeretnénk megmutatni, hogy a magyar vízilabda itthon is világszínvonalú.”

A bajnoki és válogatott mérkőzések HD minőségű közvetítése mellett a tervek szerint a vízilabda sokkal gyakrabban tűnik majd fel a Reggeli Start című napindító és a Sport24 című hírműsorban a DIGI Sport 1 illetve DIGI Sport 2 csatornák képernyőjén.

Szóljon hozzá!

Hirdetés