Hirdetés

Már csak két nap, és jön az MTK!

Már csak két nap, és jön az MTK!

civishir.hu

2009.12.01. 10:19

Már csak két nap, és jön az MTK!
A DVSC sűrű programja miatt Dombi Tibor nem sok időt tölthetett együtt a kislányával (Fotó: civishi

Debrecen – Rendkívüli fontossággal bír a DVSC idei utolsó bajnokija, hiszen győzelem esetén a második helyen, csak mínusz két ponttal telelhetne a Loki.

Hirdetés

A csütörtökön 18 órakor kezdődő DVSC–MTK találkozót a Sport Televízió a műsorára tűzte, de mi arra buzdítunk mindenkit, hogy a helyszínen szurkoljon a Lokinak. Jegyek elővételben már kaphatók a megszokott helyeken.

Kiderült továbbá az is, hogy a két együttes 2009-ben még két kupameccset is vív egymással, miután az MLSZ-ben nem méltányolták a DVSC azon kifogását, hogy a sűrű program, a többfrontos harc miatt tavaszra halasszák a Magyar Kupa negyeddöntőjének két összecsapását. Hosszabb huzavona után végül a felek megállapodtak, hogy az első meccset december 13-án, vasárnap vívják Debrecenben, míg a visszavágónak a Hidegkuti-stadion ad otthont  december 17-én, csütörtökön. Mindkét találkozó 17.30-kor kezdődik majd, és mindkettő tévés.

A Soproni Liga mezőnyének többi tagja már egy hete pihen, a Loki számára azonban messze még az őszi idény vége, az MTK elleni bajnoki- és kupamérkőzések mellett még egy Bajnokok Ligája-mérkőzés is szerepel az év végi programban. Most azonban minden idegszálukkal a csütörtöki bajnokira koncentrálnak a piros-fehérek.

Dombi Tibor, a debreceni közönség talán legnagyobb kedvence abszolút elégedett lenne, ha a második helyen telelhetne a Loki.
– Nagyon sok meccs van a lábunkban, meglehetősen húzós volt az elmúlt négy hónap. Egyértelműen a testi és a pszichés fáradtság miatt került a csapat hullámvölgybe, de úgy érzem, hogy most már kilábaltunk belőle, és ha az MTK ellen is megszereznénk a három pontot, akkor összességében jónak értékelném a mögöttünk hagyott időszakot. A ZTE elleni meccs előtt azt mondtam, hogy nem a szép játék a fontos, hanem a győzelem, és most is úgy vélem – fogalmazott Dombi Tibor.

A Soproni Liga állása:

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés