Hirdetés

Loki-Zete: az edzőket is meglepte

Herczeg és Csank is rácsodálkozott

Civishir

2009.11.30. 08:56

Loki-Zete: az edzőket is meglepte
A szakmai stáb inkább örülhetett, mint sem bosszankodhatott Fotó: Cívishír

Debrecen – Igazán emlékezetes mérkőzést vívott egymással vasárnap este a DVSC és a ZTE: az első félidei 8 gól az edzőkre is a meglepetés erejével hatott. + Videó!

Hirdetés

5-3-ra verte a Debrecen a Zalaegerszeget a fontos bajnoki találkozón, mégpedig őrületes első 45 perc után: valamennyi gól a szünet előtt esett. A nem mindennapi játékrész történései még a sokat látott trénereket is meglepte.
Herczeg András, a Loki klubmenedzsere úgy nyilatkozott, hogy ilyen sokgólos első félidőben még nem volt része. A továbbiakban így értékelt: - Sikerült jól kihasználnunk a lehetőségeinket, viszont hátul sebezhetőek voltunk. Egy jó ZTE volt az ellenfelünk, ezért nagyon értékesnek tartom a győzelmet – mondta a debreceni mester.

Csank János sem mai gyerek a szakmában, ám az elején csak nézett, mint a moziban. - Újfajta védekezéssel lepett meg a csapatom, kaptunk is gyorsan két gólt – fogalmazott a bajuszos tréner, aki elismerte, hogy miután a második félidőben már nem tudtak mit kezdeni a jó Debrecennel, törvényszerű volt a vereségük.

Mint ahogy az is törvényszerű, hogy a zsinórban három bajnokit nyerő DVSC egyre feljebb kapaszkodik a tabellán, s már dobogós. Csütörtökön 18 órától az MTK következik az Oláh Gábor utcai stadionban.

Az állás:

A vasárnap esti gólfieszta:

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés